İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.378 Çözümler 2 13 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, RDR2 oynuyorum ve hikaye modundayım. Türkçe yama yaptım, hikaye modu bitince Online düşündüm ve Türkçe yama var. Sorun yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar, RDR2 oynuyorum ve hikaye modundayım. Türkçe yama yaptım, hikaye modu bitince Online düşündüm ve Türkçe yama var. Sorun yaratır mı?
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #2 Ben Türkçe yama ile Online oyuna girdim oynadım ban yemedim. Ama sorumluluk tabii sana ait. Online çok sık hile ile karşılaşabilirsin.
Ben Türkçe yama ile Online oyuna girdim oynadım ban yemedim. Ama sorumluluk tabii sana ait. Online çok sık hile ile karşılaşabilirsin.
conqsadd Picopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 3. Parti yazılımdan ban yiyebilirsin. Tavsiye edilmiyor.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar, RDR2 oynuyorum ve hikaye modundayım. Türkçe yama yaptım, hikaye modu bitince Online düşündüm ve Türkçe yama var. Sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bazen giriyor ama ban sebebi bilginiz olsun.
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar, RDR2 oynuyorum ve hikaye modundayım. Türkçe yama yaptım, hikaye modu bitince Online düşündüm ve Türkçe yama var. Sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bazen giriyor ama ban sebebi bilginiz olsun.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 13 Kasım 2023 #6 Şu an da RDR 2'de ölümsüz insanlar, uçan robotlar, birdenbire karşınızda beliren binalar, saçma sapan havai fişekler, Rus bayrakları dolmuş taşmış durumda. Türkçe'ye mi bakacaklar Allah aşkına.
Şu an da RDR 2'de ölümsüz insanlar, uçan robotlar, birdenbire karşınızda beliren binalar, saçma sapan havai fişekler, Rus bayrakları dolmuş taşmış durumda. Türkçe'ye mi bakacaklar Allah aşkına.