Bildiğim kadarıyla yok ve bann yeme riskin olabilir hocam.Ban riski falan umurumda değil var mı bildiğiniz Online yama?
Bildiğim kadarıyla yok ve bann yeme riskin olabilir hocam.
kral bu online girmiyoTürkçe yamadan ban yemezsin.
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Ban atıyor hocam. Gta 5'de türkçe yamadan ban yiyen çok oyuncu var.Türkçe yamadan ban yemezsin.
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Kral bu Online girmiyor.
Hocam Gta 5'de bu sebepten ban yiyen çok oyuncu var. Bence riske atmaya değmez.Hocam bende online'ı türkçe yama ile oynamak istiyorum birçok kişi banlanmadım diyor doğru mu bu ?
ben 1 2 hafta kullandım yemedim hileye ban atamıyorlar yamaya mı atıcaklarHocam bende online'ı türkçe yama ile oynamak istiyorum birçok kişi banlanmadım diyor doğru mu bu ? Epic gamesten oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.