RDR2 Online yükledikten sonra RDR2 hikayesi alınırsa Online'ın silinmesi gerekir mi?

Zaur Ali

Centipat
Selam. Benim arkadaşımda Red Dead Redemption 2 Online var. Steam hesaplarımızı aile paylaşımı ile yaptığımız için rahatça oynayabiliyorum. Ben eğer RDR2 Online yüklersem sonra RDR 2 hikayesini alırsam RDR2 Online'ni silmem mi gerekir? Hem SSD ömrü için hem de Wi-Fi çok zayıf olduğu için 1 haftaya ancak yükleniyor. Kısaca özet geçeyim RDR2 Online aldıktan sonra RDR2 hikaye alırsam üzerine mi yazılır yoksa ekstra RDR2 hikayeye mi yüklemeliyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.

RDR 2 Online alınca bütün oyunu yüklemeniz gerekiyor. Yani RDR 2 alınca herhangi bir yükleme yapmadan oyunu oynayabilirsiniz.

Ben direk RDR2 aldığımda ikisi aynı anda yükleniyor üstüne yazar büyük ihtimal.

RDR 2 Online alınca bütün oyunu yüklemeniz gerekiyor. Yani RDR 2 alınca herhangi bir yükleme yapmadan oyunu oynayabilirsiniz.
Yani arkadaşımın rdr 2 sini yükleyince sonradan kendi hesabımda alınca hiç bir yükleme olmadan oynaya bilecekmiyim ve kendi oyunumun devamını ?

Yani arkadaşımın rdr 2 sini yükleyince sonradan kendi hesabımda alınca hiç bir yükleme olmadan oynaya bilecekmiyim ve kendi oyunumun devamını ?
Yüklemeden oynayabilirsiniz. Hikaye ilerlemeniz bilgisayarınızda yüklü ise oynayabilirsiniz.(Clouda yüklenmesi durumunu bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…