RDR2 Online yükledikten sonra RDR2 hikayesi alınırsa Online'ın silinmesi gerekir mi?

Zaur Ali

Centipat
Selam. Benim arkadaşımda Red Dead Redemption 2 Online var. Steam hesaplarımızı aile paylaşımı ile yaptığımız için rahatça oynayabiliyorum. Ben eğer RDR2 Online yüklersem sonra RDR 2 hikayesini alırsam RDR2 Online'ni silmem mi gerekir? Hem SSD ömrü için hem de Wi-Fi çok zayıf olduğu için 1 haftaya ancak yükleniyor. Kısaca özet geçeyim RDR2 Online aldıktan sonra RDR2 hikaye alırsam üzerine mi yazılır yoksa ekstra RDR2 hikayeye mi yüklemeliyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.

RDR 2 Online alınca bütün oyunu yüklemeniz gerekiyor. Yani RDR 2 alınca herhangi bir yükleme yapmadan oyunu oynayabilirsiniz.

Selam. Benim arkadaşımda Red Dead Redemption 2 Online var. Steam hesaplarımızı aile paylaşımı ile yaptığımız için rahatça oynayabiliyorum. Ben eğer RDR2 Online yüklersem sonra RDR 2 hikayesini alırsam RDR2 Online'ni silmem mi gerekir? Hem SSD ömrü için hem de Wi-Fi çok zayıf olduğu için 1 haftaya ancak yükleniyor. Kısaca özet geçeyim RDR2 Online aldıktan sonra RDR2 hikaye alırsam üzerine mi yazılır yoksa ekstra RDR2 hikayeye mi yüklemeliyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben direk RDR2 aldığımda ikisi aynı anda yükleniyor üstüne yazar büyük ihtimal.

Yani arkadaşımın rdr 2 sini yükleyince sonradan kendi hesabımda alınca hiç bir yükleme olmadan oynaya bilecekmiyim ve kendi oyunumun devamını ?
Yüklemeden oynayabilirsiniz. Hikaye ilerlemeniz bilgisayarınızda yüklü ise oynayabilirsiniz.(Clouda yüklenmesi durumunu bilmiyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı