RDR2 Online'da ne yapılır?

MaeBae

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, RDR2'nin story modunu bugün itibarıyla bitirdim ve hikayesi çok güzeldi. Online'a başlamayı düşünüyorum fakat Online'da ne yapılır, amacımız ne olmalı veya nasıl bir yol izlemeliyim? Bu konular hakkında hiçbir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Vallaha ben uzun zamandır oynamıyorum aşırı derece boş bir Online modu var yapılacak pek bir şey yok Online'da eğer Rockstar GTA Online kadar Red Dead Online için bir şeyler yapsa oyun çok güzel olur fakat çok nadir ve çok küçük güncellemeler geliyor arada oyuna (resmen isyan etmişim oyuna karşı.)
Aşırı vasat Online modu ne yazık ki. Şu an hatta ölüm kalım savaşı veriyorlar oyuncular bayağı azalmış :)

Aynen öyle koca server da 5-6 kişi anca oluyor hata 1-2 kişi olan server da gördüm.

Açıkcası ben de YouTube'da veya başka biyerdeb RDR2 Online'da bunu yaptım cok zevkliydi diye bir şey duymadıgım için buraya konu açayım dedim. Avlanma veya birkaç meslek dısında yapılacak bir şey yok gibi. Umarım ileride güzel şeyler gelir oyuna. Story modunun hala etkisindeyim ben açıkcası.

Açıkcası ben de YouTube'da veya başka biyerdeb RDR2 Online'da bunu yaptım cok zevkliydi diye bir şey duymadıgım için buraya konu açayım dedim. Avlanma veya birkaç meslek dısında yapılacak bir şey yok gibi. Umarım ileride güzel şeyler gelir oyuna. Story modunun hala etkisindeyim ben açıkcası.

Valla geçen ay oyuncuların hepsi palyaço kıyafeti giyerek Rockstar'ı protesto etmişti :) Online modu gerçekten boş bir kasaba misali şu an muhtemelen ilerisi içinde bir planları yok.

Aşırı vasat online modu ne yazık ki. Şu an hatta ölüm kalım savaşı veriyorlar oyuncular baya azalmış :)
Online modu RDR2 için çok boş bir olay. GTA gibi fazla seçenekleri yok uçan arabalar, roketler GTA da sırıtmıyorda. RDR2 ne yapacaklar ki en fazla Uçan Unicorn gelir arkasından gökkuşağı çıkarır (!)

Online modu RDR2 için çok boş bir olay. GTA gibi fazla seçenekleri yok uçan arabalar, roketler GTA da sırıtmıyorda. RDR2 ne yapacaklar ki en fazla Uçan Unicorn gelir arkasından gökkuşağı çıkarır (!)

Aynen öyle, gerçi ben zamanında GTA 5'in de hikayesini oynayıp online kısmını tamamen es geçmiştim. 20 dakika oynayıp 30 dakika yükleme ekranında bekliyorduk SSD ile. Bence RDR2'nin hikaye modu rahat 200-300 saat götürür ve o fazlalıkla yetiyor.

Online modu RDR2 için çok boş bir olay. GTA gibi fazla seçenekleri yok uçan arabalar, roketler GTA'da sırıtmıyorda. RDR2 ne yapacaklar ki en fazla uçan unicorn gelir arkasından gökkuşağı çıkarır (!)

Uçan arabalar konusunda hakklısın, fakat oyunda neredeyse yapacak etkinlik yok. Beni gıcık eden bir diğer şeyde güzel şeylerin Gold ile satılması ve Gold'un aşırı derecede zor kasılması insanın harcarken içi gidiyor.

Uçan arabalar konusunda hakklısın, fakat oyunda neredeyse yapacak etkinlik yok. Beni gıcık eden bir diğer şeyde güzel şeylerin Gold ile satılması ve Gold'un aşırı derecede zor kasılması insanın harcarken içi gidiyor.
Oynanış süresini artırmak, amacıyla yapılımıştır gibi geliyor bana yapacak bir şeyler yoksa oynanış süresini başka türlü uzun tutamaz ki. Zaten RDR 2 gibi bir oyunda multiplayer hiç olmaması gerekiyordu. En fazla arkadaşlarınla girebileceğin kısa ve öz görevler olurdu, 4-5 saatlik hikaye gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı