RDR2 onur artırılırsa final değişir mi?

Aztruzz

Femtopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba, RDR2 oynarken chapter 3'te Arthur O'Driscollar tarafından kaçırılıyordu, görevin ismi de "kutsanmışlar barış getirir". Bu görev bitmeden önce Arthur yataktayken rüyasında onurum düşük olduğu için kurt görüyordu, ben şu an onurumu arttırsam finali değiştirebilir miyim yoksa zorunlu olarak düşük onurlu mu bitecek?

(Finali biliyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhaba, RDR2 oynarken chapter 3'te Arthur o'driscollar tarafından kaçırılıyordu, görevin ismi de "kutsanmışlar barış getirir". Bu görev bitmeden önce Arthur yataktayken rüyasında onurum düşük olduğu için kurt görüyordu, ben şu an onurumu arttırsam finali değiştirebilir miyim yoksa zorunlu olarak düşük onurlu mu bitecek?

(Finali biliyorum)

Onurun düşük olması hikayeyi fazla etkilemiyor diyalogları vb. etkiliyor. Finalde yüksek onurlu olunca daha iyi bir sahne çıkıyor düşük onurda kötü bir sahne görünüyor. Yüksek onurlu bitirseniz daha iyi.
Ayrıca finale daha çok var.

Hepinize merhaba, RDR2 oynarken chapter 3'te Arthur O'Driscollar tarafından kaçırılıyordu, görevin ismi de "kutsanmışlar barış getirir". Bu görev bitmeden önce Arthur yataktayken rüyasında onurum düşük olduğu için kurt görüyordu, ben şu an onurumu arttırsam finali değiştirebilir miyim yoksa zorunlu olarak düşük onurlu mu bitecek?

(Finali biliyorum)
Değiştirebilirsin.

(Finali biliyorum)
Bende de öyleydi yüksek onurlu olunca bembeyaz bir geyik geliyor final sahnesinde gerçekten iyi düşünülmüş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı