RDR2 onur nasıl arttırılır?

Viego Santiarul

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3050 ti
Ryzen 7 5800H
Oyunda eğlenmek için birilerini öldürmek ve onlarla bir şeyler denemek çok zevkli ve bu maalesef ki onuru etkiliyor. Kolay şekilde nasıl arttırabilirim? Hikayede %35'deyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suçluları yakalayarak.

Oyunda eğlenmek için birilerini öldürmek ve onlarla bir şeyler denemek çok zevkli ve bu maalesef ki onuru etkiliyor. Kolay şekilde nasıl arttırabilirim? Hikayede %35'teyim.

Saint Denis'e gidin ve herkese selam verin. Biraz uzun sürer ama artar onurunuz. Arada kör bir dilenci önünüze çıkarsa ona para verebilirsiniz. Yol üstünde sizden yardım isteyen insanlara da yardım ederseniz onur artar.

Oyunda eğlenmek için birilerini öldürmek ve onlarla bir şeyler denemek çok zevkli ve bu maalesef ki onuru etkiliyor. Kolay şekilde nasıl arttırabilirim? Hikayede %35'deyim.
İyi şeyler yaparsanız onurunuz artar örnek olarak yolda birine yardım etmek birine keyfi şekilde saldırmamak gibi.

Oyunda eğlenmek için birilerini öldürmek ve onlarla bir şeyler denemek çok zevkli ve bu maalesef ki onuru etkiliyor. Kolay şekilde nasıl arttırabilirim? Hikayede %35'teyim.

Balık tut, selam ver, rastgele bir olayda yardım et, hikayede bazı seçimler var, suçluları yakala, kampa bağış yap.

Balık tut sonra sal. Bedava onur.
Kamp içerisinde ayak işlerini yaparsan yine onur artıyor. Kovaya su doldurma, saman balyalarını atların önüne bırakma vs.
Kamp kasasına bağışta bulunursan da artar.
Onun dışında hikaye ve görevlerde yapacağın seçimler de onur artırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…