WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.485 Makaleler 1 Çözümler 7 14 Nisan 2023 #11 Famronty dedi: Kamp görevleri yaparak ve insanlarla sohbet ederek onurunuzu yükseltebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sürekli sağ tarafta onur artma işareti geliyor ama Alt'a bastığımda oradaki simge artmıyor. Galiba yavaş artan bir sistem var.
Famronty dedi: Kamp görevleri yaparak ve insanlarla sohbet ederek onurunuzu yükseltebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sürekli sağ tarafta onur artma işareti geliyor ama Alt'a bastığımda oradaki simge artmıyor. Galiba yavaş artan bir sistem var.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.642 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 14 Nisan 2023 #12 WosTidReis dedi: Sürekli sağ tarafta onur artma işareti geliyor ama Alt'a bastığımda oradaki simge artmıyor. Galiba yavaş artan bir sistem var. Genişletmek için tıkla... Chapter 3'te şehir açık mıydı bilmiyorum ama şehre gidip yoldan geçen herkese selam verin hızla yükselir hocam.
WosTidReis dedi: Sürekli sağ tarafta onur artma işareti geliyor ama Alt'a bastığımda oradaki simge artmıyor. Galiba yavaş artan bir sistem var. Genişletmek için tıkla... Chapter 3'te şehir açık mıydı bilmiyorum ama şehre gidip yoldan geçen herkese selam verin hızla yükselir hocam.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 14 Nisan 2023 #13 Famronty dedi: Chapter 3'te şehir açık mıydı bilmiyorum ama şehre gidip yoldan geçen herkese selam verin hızla yükselir hocam. Genişletmek için tıkla... Chapter 2 itibarıyla açılıyor. O karlı yerdeki mevzu bitince.
Famronty dedi: Chapter 3'te şehir açık mıydı bilmiyorum ama şehre gidip yoldan geçen herkese selam verin hızla yükselir hocam. Genişletmek için tıkla... Chapter 2 itibarıyla açılıyor. O karlı yerdeki mevzu bitince.