RDR2 oynamak için bayağı heves ediyorum ama sistemim patates olduğu için oynayamıyorum. Bilgisayar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Nasıl bir sistem almalıyım? Mevcut sistem gereksinimlerim şöyle:
Intel Core 2 Duo E7500.
NVIDIA GeForce GT 420.
4 GB RAM.
Bu bileşenlerden hangilerini değiştirirsem rahat oynarım?
Işlemci, ekran kartı, RAM, anakart, güç kaynağı ve depolama dahil olmak üzere eski sisteminizin tamamını değiştirmeniz gerekiyor. Sadece kasayı veya monitörü kullanmaya devam edebilirsiniz.
Şuanki bilgisayarınıza ait tüm bileşenleri değiştirmenizi öneririm. Hem daha geleceğe dönük bir sistem toplasanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Bütçenizi öğrenebilir miyim?
Işlemci, ekran kartı, RAM, anakart, güç kaynağı ve depolama dahil olmak üzere eski sisteminizin tamamını değiştirmeniz gerekiyor. Sadece kasayı veya monitörü kullanmaya devam edebilirsiniz.
Şu anki bilgisayarınıza ait tüm bileşenleri değiştirmenizi öneririm. Hem daha geleceğe dönük bir sistem toplasanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Bütçenizi öğrenebilir miyim?
Bana söylemediniz ancak ben de cevaplayayım, tercih edeceğiniz ekran kartı, işlemci ve diğer tüm bileşenlere uygun güç kaynağı tercih etmelisin. Aynı zamanda depolama için de SSD / HDD şart bence. SSD almanız yararınıza olacaktır.
Bana söylemediniz ancak ben de cevaplayayım, tercih edeceğiniz ekran kartı, işlemci ve diğer tüm bileşenlere uygun güç kaynağı tercih etmelisin. Aynı zamanda depolama için de SSD / HDD şart bence. SSD almanız yararınıza olacaktır.