RDR2 oynanırken çok fazla hasar yemek

oyuncu435

Femtopat
Daha fazla  
RDR2'de çok fazla hasar yiyorum; normalde 6 kurşunda giderken şimdi 2 veya 3 kurşunda ölüyorum. Ayrıca fazla kişi olan çatışmalarda tepki veremeden ölüyorum.

Rampage Trainer kurmuştum ve ped üzerinde bir şeyler denerken bu sorun oluştu. Trainer'ı silsem bile düzelmiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim en çok istediğim şeylerden birisiydi bu, oyunda en gerçekçi deneyimi yaşamak için en hızlı olanın kazanacağı, gerçek hayattaki gibi 1-2 kurşun ile ölünebilecek bir oyun tarzı istiyordum ama bunu yapan mod bulunmuyor pek.

Her neyse sorununu çözebileceğini düşündüğüm fikirler:
Trainer'dan Player kısmına gir ve karakterinle ilgili bilgileri kontrol et, yani kalıcı bir ayar yapmış olabilirsin belki de can puanını kalıcı olarak düşürdün belki de NPC'ler çok fazla hasar veriyor bunu anlamak için yüksek bir yerden atla hemen ölürsen muhtemelen can puanını azaltmışsındır.

Onun dışında, hasar düzenlemesi modu indirerek olayı kökten çözebilirsin, hem keyfine göre seçersin hangi hasar dağılımını kuracağını.

Benim en çok istediğim şeylerden birisiydi bu, oyunda en gerçekçi deneyimi yaşamak için en hızlı olanın kazanacağı, gerçek hayattaki gibi 1-2 kurşun ile ölünebilecek bir oyun tarzı istiyordum ama bunu yapan mod bulunmuyor pek.

Her neyse sorununu çözebileceğini düşündüğüm fikirler:
Trainer'dan Player kısmına gir ve karakterinle ilgili bilgileri kontrol et, yani kalıcı bir ayar yapmış olabilirsin belki de can puanını kalıcı olarak düşürdün belki de NPC'ler çok fazla hasar veriyor bunu anlamak için yüksek bir yerden atla hemen ölürsen muhtemelen can puanını azaltmışsındır.

Onun dışında, hasar düzenlemesi modu indirerek olayı kökten çözebilirsin, hem keyfine göre seçersin hangi hasar dağılımını kuracağını.
Öyle bir mod Nexusmods'da var.İsterseniz atabilirim mod sitesini

Öyle bir mod Nexusmods'da var.İsterseniz atabilirim mod sitesini
Olur bakabilirim nasıl bir modmuş, aratınca bulamam şimdi muhtemelen. Bir mod daha vardı kurşunlar tahtaların içerisinden geçebiliyordu delip. NPC'ler tahta arkasına siper aldığında tahtaya ateş edip öldürebiliyorduk. Onu da bulursam o ikisi çok güzel ikili oluyor genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı