pv_ 33 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 RDR 2 oynarken sebepsizce bu ses geliyor. Neden olduğunu anlamadım bir türlü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RDR 2 oynarken sebepsizce bu ses geliyor. Neden olduğunu anlamadım bir türlü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 27 Mart 2024 #2 pv_ 33 dedi: RDR 2 oynarken sebepsizce bu ses geliyor. Neden olduğunu anlamadım bir türlü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi müziği, görevde olduğunuzdan geliyor. Artı 0 Eksi
pv_ 33 dedi: RDR 2 oynarken sebepsizce bu ses geliyor. Neden olduğunu anlamadım bir türlü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi müziği, görevde olduğunuzdan geliyor.
KS KS pv_ 33 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 Sagolera dedi: Oyunun kendi müziği, görevde olduğunuzdan geliyor. Genişletmek için tıkla... kapatabilir miyim bir ayarla falan? Artı 0 Eksi
Sagolera dedi: Oyunun kendi müziği, görevde olduğunuzdan geliyor. Genişletmek için tıkla... kapatabilir miyim bir ayarla falan?
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.698 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #4 pv_ 33 dedi: kapatabilir miyim bir ayarla falan? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan müzik sesini kapatırsanız kapanır. Artı 0 Eksi
pv_ 33 dedi: kapatabilir miyim bir ayarla falan? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan müzik sesini kapatırsanız kapanır.
KS KS pv_ 33 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #5 Darwin19 dedi: Ayarlardan müzik sesini kapatırsanız kapanır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler Artı 0 Eksi
Darwin19 dedi: Ayarlardan müzik sesini kapatırsanız kapanır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler