RDR2 oynarken ekran kartı çok ısınıyor

281746

Hectopat
Arkadaşlar 1 hafta önce RDR2 aldım denemek bu haftaya nasip oldu. Oyunu altta verdiğim YouTube linkinde bulunan videoda ki ayarları yaptım. Değerleri de paylaşmış bulunmaktayım. ASUS müşteri hizmetlerine bu değerleri sorduğumda soğutması kötü ancak malzemesi dayanıklı bir ürün olduğu için 80 dereceleri görmesi normal dedi. Şu zamana kadar oynadığım çoğu oyun ekran kartıma entegre iyi bir şekilde çalışmadı ya FPS problemi ya ısınma problemi aldım ama hiçbir zaman ısınmaya bağlı kapanma, mavi ekran almadım 2 yıldır. Yani bilgisayarım ufak droplar haricinde beni üzmüyordu ama RDR2 de bu değerler çok yükseldi ben de doğal olarak bilgisayarımı bir oyun uğruna heba etmek istemiyorum. Eğer bilgili arkadaşlar bu sıcaklığın ekran kartına zarar vereceğini, oyun zevkimi etkileyip, oyun ilerledikçe ve oynama sürem arttıkça daha da FPS kaybı yaşayacağımı söylerlerse iade edeceğim. Yardımınız için teşekkürler. (Termal macun değiştirme zamanım yok, ayrıca kasa camını açtığımda da yakın değerler verdi. FPS sorunu yok, oyun Ultra-High ayarlarda 55 FPS civarı.)
-ASUS GTX 1660 6 GB OC.
-16 GB RAM.
-Ryzen 5 2600.
-B450M-K

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Uv nasıl yapılır bilmiyorum yapınca da karlı mı olur zararlı mı bilemiyorum.

Sahte ekran kartı olabilir hocam nereden aldınız?

Hocam bilmiyorsan yazma ve boş yapma.

Hocam RDR2 büyük ve çok ekran kart sömüren oyun normal sıcaklık; termal macun kurumuşsa yenilemeni öneririm.

bende msi gf63 thin oyuncu laptopu var rdr 2 de 95 derceyi görüyor cs dede korkudan artık oyun oynayamıyorum internet üzerinden oynanan oyunlarda bile ısınıyo bilgisayara trojan girmişti format attık sorun hala devam ediyor ne yapmalıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…