RDR2 oynarken laptop işlemcisi 90 derece

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Core i9 13900K,GeForce RTX™ 4060
Meslek
pimapen
RDR2 Ultra ayarlarda oynuyorum. CPU 90 derece GPU ise 80 civarlarında. Büyük bir sorun yaratır mı çözüm olarak ne yapabilirim?

Laptop için ideal olmasada bu sıcaklarda normal değerler hocam. Bakım yaptırmadıysanız macun bakımı ve fan temizliği yaptırabilirsiniz içinizin rahat etmesi için

Laptop için ideal olmasa da bu sıcaklarda normal değerler hocam. Bakım yaptırmadıysanız macun bakımı ve fan temizliği yaptırabilirsiniz içinizin rahat etmesi için.

Fan temizliğini kendim yapıyorum 2 haftada 1 şeklinde ama macun bakımını hiç yaptırmadım HP yetkili servisi ilgilenirmi macun bakımıyla.

Fan temizliğini kendim yapıyorum 2 haftada 1 şeklinde ama macun bakımını hiç yaptırmadım HP yetkili servisi ilgilenirmi macun bakımıyla.
Garantili bir cihazı kendiniz söküp fanını mı temizliyorsunuz eğer böyle yaptıysanız garanti dışı kalmış demektir servis ilgilenmez.

Soğutucu stand kullanmanız belki 5-6 derece daha düşük sıcaklıklar sağlayabilir.
Stant için bir konu açmıştım fakat hiç öneri gelmemiş bende anlamadaığım için almak istemedim PC'ye zarar gelmesin diye.

Garantili bir cihazı kendiniz söküp fanını mı temizliyorsunuz eğer böyle yaptıysanız garanti dışı kalmış demektir servis ilgilenmez.

Kapağını açmıştım sadece fakat garanti dışı kalsada sıkıntı yok macun yenileme ücreti çok pahalı değildir herhalde.

Stant için bir konu açmıştım fakat hiç öneri gelmemiş bende anlamadaığım için almak istemedim PC'ye zarar gelmesin diye.

Kapağını açmıştım sadece fakat garanti dışı kalsada sıkıntı yok macun yenileme ücreti çok pahalı değildir herhalde.
Garanti dışı olduğu için fiyat veremiyorum şuan dışarıdaki esnaflar 1000TL ye yapıyor servis haliyle biraz daha pahalı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı