RDR2 oynarken mavi ekran hatası

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim Sapphire Pulse RX 6600, R3 3100, 2x8 16 GB Team tforce TUF Gaming allience 3200 MHz, B450M S2H, Aerocool VX 600 Plus, Kioxia Exceria M.2 NVMe 500 GB, 1 TB WD Blue 7200 RPM HDD, oyunum orijinal.

Oyunda Türkçe yama vs modlar kurulu, ama dün hiçbir sorun yoktu, bugün oyunda girdikten 3 dk sonra direk mavi ekran alıyorum, kafayı yiyeceğim her 3 dk da bir mavi ekran alıyorum.

Denediklerim: Memtest86 4/4 error yok başarılı.
DDU eski driver geçiş.
Birton işlemci testi.
M.2 driver ve HDD driver güncellemesi.
okuma/yazma hızı sağlık hızlarının kontrolü ( M.2'nin ve hddin)
Başka oyunlarda da arada bir yapıyor, ama daha çok RDR2 de yapıyor.
Minidump dosyaları gelmiyor, yani klasörde herhangi bir dosya yok, o yüzden olay görüntüleyicisindeki (hata) adlı dosyayı atacağım.
olay görüntüleyici

Sistemim Sapphire Pulse RX 6600, R3 3100, 2x8 16 GB Team tforce TUF Gaming allience 3200 MHz, B450M S2H, Aerocool VX 600 Plus, Kioxia Exceria M.2 NVMe 500 GB, 1 TB WD Blue 7200 RPM HDD, oyunum orijinal.

Oyunda Türkçe yama vs modlar kurulu, ama dün hiçbir sorun yoktu, bugün oyunda girdikten 3 dk sonra direk mavi ekran alıyorum, kafayı yiyeceğim her 3 dk da bir mavi ekran alıyorum.

Denediklerim: Memtest86 4/4 error yok başarılı.
DDU eski driver geçiş.
Birton işlemci testi.
M.2 driver ve HDD driver güncellemesi.
okuma/yazma hızı sağlık hızlarının kontrolü ( M.2'nin ve hddin)
Başka oyunlarda da arada bir yapıyor, ama daha çok RDR2 de yapıyor.
Minidump dosyaları gelmiyor, yani klasörde herhangi bir dosya yok, o yüzden olay görüntüleyicisindeki (hata) adlı dosyayı atacağım.
olay görüntüleyici

Bende de mavi ekran sorunu vardı ekran kartımı değiştirerek hallettim ama sizin ekran kartınız çok kötü değil gibi kurduğunuz bir şey mi tetikliyor acaba ya da diskinizin %90'dan fazlası dolumu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı