RDR2 oynarken RX 5700 AMD sürücü zaman aşımı

m0rty

Femtopat
Daha fazla  
Sadece RDR2 oynarken karşılaşıyorum. Normalde rastgele zamanda alıyordum bu hatayı ama şu an bir görevde alıyorum. Sürücü güncel değildi, güncelledim. Oyun ayarlarını kısıp fanları sona aldım ama olmadı.
Ekran kartım: RX 5700
1616146156157.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece RDR2 oynarken karşılaşıyorum. Normalde rastgele zamanda alıyordum bu hatayı ama şu an bir görevde alıyorum. Sürücü güncel değildi, güncelledim. Oyun ayarlarını kısıp fanları sona aldım ama olmadı.
Ekran kartım: RX 5700
Eki Görüntüle 929843

Bu aralar aynı hatayı RX 5600XT ile Forza Horizon 4'te çok sık almaya başladım. Sürücü, driver, Windows her şey güncel. Ve çok can sıkmaya başladı. Stok olsa bu kartı satıp NVIDIA'ya geçiş yapacağım ama yok.

Bu aralar aynı hatayı RX 5600XT ile Forza Horizon 4'te çok sık almaya başladım. Sürücü, driver, Windows her şey güncel. Ve çok can sıkmaya başladı. Stok olsa bu kartı satıp NVIDIA'ya geçiş yapacağım ama yok.
Bende de 5700 XT vardı. 2 ay önce sattım, sırf şu hatalar yüzünden. Nvidia almak istiyorum ama dediğiniz gibi stok yok. Şimdi 6700 XT çıktı 12GB Vram ile birlikte. Sürücü sorunları giderilmiş diyorlar, düşünmüyor değilim.

Eski ekran kartı sürücülerini kurmayı deneyin. Recommended olan sürücüyü kurdunuz değil mi?

Evet oydu hata verdiği için yenisini kurdum.

Sırf daha ucuz ve az buçuk da performansı fazla diye AMD almıştım. Keşke NVIDIA alsaydım. 1 yıl oldu alalı.

Bende de 5700 XT vardı. 2 ay önce sattım, sırf şu hatalar yüzünden. NVIDIA almak istiyorum ama dediğiniz gibi stok yok. Şimdi 6700 XT çıktı 12 GB VRAM ile birlikte. Sürücü sorunları giderilmiş diyorlar, düşünmüyor değilim.

İnsan bir hataya ikinci kez düşmez benim bildiğim yapmayın.
Evet oydu hata verdiği için yenisini kurdum.

Sırf daha ucuz ve az buçuk da performansı fazla diye AMD almıştım. Keşke NVIDIA alsaydım. 1 yıl oldu alalı.

Evet bende çok pişmanım maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı