Sürprizbozan RDR2 oyun boyu boş boş görevler ile mi ilerliyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Herolynx53, hocam sorun zaten hiç oynamadan yorum yapanda. Bu arkadaşımız 10 saat oynamış ve boş gelmiş. Bu durumda aşırı tepki vermelik bir durum yok.

Hocam samimiyetle söyleyebilirim ki RDR2 oynadığım oyunlar arasında gelmiş geçmiş en iyisiydi. Başlarda ben de sıkılmıştım ama kesinlikle sonuna kadar oynamanızı tavsiye ederim. Oyunu sadece görev odaklı oynamayınız. Mesela boş kaldığınızda soygun yapın, NPC'lerle uğraşın diyaloğa girin, arabian white horse locationa YouTube'dan bakıp onu alın. Silahçıda silahlarınızı kişiselleştirin. Kıyafet yapın, saç tıraşı yapın. Yan görevlere gidin. Sadece ana görev ilerleseniz bile bazı görevleri cidden çok iyi. Oyunu toplamda 2 defa bitirdim 3. ye de baştan oynayacağım kesinlikle tavsiye ederim. Rockstar daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Oynamayıp balon desen hiç takmam, çünkü cevap vermeye değecek bir yorum yok burada. Ve bu gibi konularda vurdumduymazım ben, bence sizde öyle olun. Çünkü ne kadar yazarsanız yazın o balon diyen insanların fikri tavrı değişmeyecek. Biri gerçekten oynar düzgünce üstüne tartışılır. Ama herkesle de tartışılmaz. Siz de bu kadar takmayın gerek yok.

Tamamen aynı düşüncelerdeyim. Genellikle hiçbir oyuna oynamadan balon demem ama bazı oyunlar oynanmıyor. RDR1 pek oynayamadım ama RDR2'den sonra oynanası da gelmiyor ve insanlara belirtiyorum ama hikayesini övüyorum. En azından böyle yaklaşabilirler. Bana göre hiçbir şey tamamen kötü değildir, illaki iyi bir yanı vardır.

@Herolynx53, hocam sorun zaten hiç oynamadan yorum yapanda. Bu arkadaşımız 10 saat oynamış ve boş gelmiş. Bu durumda aşırı tepki vermelik bir durum yok.
Aşırı tepki verdiğimin farkına varıp bunu söyledim zaten. Söylemimin tam olarak arkasında durmadım çünkü yazdığınız mesajlar doğrultusunda “tamam ya insan 10 saat oynasa da bu yorumda bulunabilir” fikir oluştu kafamda.

Zaten benzer yorumu ben de attım, her oyunda değişir bu kullandığımız araçlar. At sürmek de normal, ama bunun dozu önemli. RDR'de bunun dozu kaçmış, bu yüzden aşırı sıkabiliyor insanı. Ve bir yandan bakınca at sürme simülasyonu da diyebilirsin, bolca at sürdüğün için. Ama bunu kötü değil iyi anlamda söylüyorum. Genelde at sürme simülasyonu diyen insanlar oyunun ondan ibaret olduğunu vurguluyor. Ben oyunun bir parçası olduğunu düşündüğümden denebilir diyorum.

Oyunu her oynadığınızda görmediğiniz yeni şeyler görüyorsunuz. Öyle bir açık dünya yapmışlar ki gerçekten kalitesi tartışılmaz. Efsanevi hayvanları avlamaya calısın. Haritada goldbarlar var yt den bakabilirsiniz para için hazine avcılığı yapın. Oyun sizi tamamen serbest bırakıyor kafanıza göre takılın. Mapte hiç gitmediğiniz yerlere mutlaka gidin manzaraların keyfini çıkarın.

At sürmek şahsen hoşuma gidiyor. Zaten oyunda 1 dünya Fast travel seçeneği var. Bazıladına göre sıkabilir ama bu kişilikle ilgili olabiliyor. Adam modernize oyunları seviyor olabilir. GTA V Cyberpunk falanhoşuna gidiyordur. Kimisi de retrodan Orta Çağ'dan hoşlanıyor. Kcd serisini RDR2'yi falan seviyor.

Daha önce ki mesajlarımda da belirttim. Bundan sonra takılmayacağım. Tartışmaya gerek duymuyorum artık. Bu oyunun bende yeri başka ve öyle kalacak. Kim ne derse desin artık umursamayacağım. Objektif yorum yapan kişilerle oyun ile alakalı tartışılabilir ancak absürt yorumlara artık kulak asmamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…