aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 15 Nisan 2023 #1 RDR2 oynuyorum ve bildiğiniz gibi en başta kuzeydeydik. Tekrardan kampımız oraya taşınacak mı? Yoksa oyun bitene kadar yeşillikte miyiz?
RDR2 oynuyorum ve bildiğiniz gibi en başta kuzeydeydik. Tekrardan kampımız oraya taşınacak mı? Yoksa oyun bitene kadar yeşillikte miyiz?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 15 Nisan 2023 #2 Bunun cevabını verirdim ama doğrudan final için spoiler vermiş olurum. Oynayıp görün bence. Artı 0 Eksi
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 15 Nisan 2023 #3 aspenaX dedi: RDR2 oynuyorum ve bildiğiniz gibi en başta kuzeydeydik. Tekrardan kampımız oraya taşınacak mı? Yoksa oyun bitene kadar yeşillikte miyiz? Genişletmek için tıkla... Mekan sürekli değişiyor. Dönmüyoruz. Artı 0 Eksi
aspenaX dedi: RDR2 oynuyorum ve bildiğiniz gibi en başta kuzeydeydik. Tekrardan kampımız oraya taşınacak mı? Yoksa oyun bitene kadar yeşillikte miyiz? Genişletmek için tıkla... Mekan sürekli değişiyor. Dönmüyoruz.
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 15 Nisan 2023 #4 aspenaX dedi: RDR2 oynuyorum ve bildiğiniz gibi en başta kuzeydeydik. Tekrardan kampımız oraya taşınacak mı? Yoksa oyun bitene kadar yeşillikte miyiz? Genişletmek için tıkla... Kendin at ile gidebilirsin ama kampın bir daha oraya taşınmıyor. Çok fazla da bahsetmek istemiyorum, spoiler olmasın. Artı 0 Eksi
aspenaX dedi: RDR2 oynuyorum ve bildiğiniz gibi en başta kuzeydeydik. Tekrardan kampımız oraya taşınacak mı? Yoksa oyun bitene kadar yeşillikte miyiz? Genişletmek için tıkla... Kendin at ile gidebilirsin ama kampın bir daha oraya taşınmıyor. Çok fazla da bahsetmek istemiyorum, spoiler olmasın.
KS KS aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 15 Nisan 2023 #5 Watson dedi: Mekan sürekli değişiyor. Dönmüyoruz. Genişletmek için tıkla... retr0_ dedi: Kendin at ile gidebilirsin ama kampın bir daha oraya taşınmıyor. Çok fazla da bahsetmek istemiyorum, spoiler olmasın. Genişletmek için tıkla... Eagle_Paw dedi: Bunun cevabını verirdim ama doğrudan final için spoiler vermiş olurum. Oynayıp görün bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, üzücü oldu. Artı 0 Eksi
Watson dedi: Mekan sürekli değişiyor. Dönmüyoruz. Genişletmek için tıkla... retr0_ dedi: Kendin at ile gidebilirsin ama kampın bir daha oraya taşınmıyor. Çok fazla da bahsetmek istemiyorum, spoiler olmasın. Genişletmek için tıkla... Eagle_Paw dedi: Bunun cevabını verirdim ama doğrudan final için spoiler vermiş olurum. Oynayıp görün bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, üzücü oldu.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 15 Nisan 2023 #6 aspenaX dedi: Teşekkür ederim, üzücü oldu. Genişletmek için tıkla... İnanın sürekli olarak atmosfer degişmesi daha iyi oluyor. Hep aynı yerde olsa sıradanlaşırdı. Artı 0 Eksi
aspenaX dedi: Teşekkür ederim, üzücü oldu. Genişletmek için tıkla... İnanın sürekli olarak atmosfer degişmesi daha iyi oluyor. Hep aynı yerde olsa sıradanlaşırdı.
KS KS aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 15 Nisan 2023 #7 Watson dedi: İnanın sürekli olarak atmosfer degişmesi daha iyi oluyor. Hep aynı yerde olsa sıradanlaşırdı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama güzeldi çok az kaldık. Artı 0 Eksi
Watson dedi: İnanın sürekli olarak atmosfer degişmesi daha iyi oluyor. Hep aynı yerde olsa sıradanlaşırdı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama güzeldi çok az kaldık.