RDR2 PC'de mi daha iyi Xbox'ta mı?

Kesinlikle Xbox'tan almayın derim. 10-20 FPS bile iyidir. PS5 sürümü olmadığı için PS4 sürümünü 2 sene önce kasım'da almıştım 200 liraya indirimdeydi. Keşke almasaydım dedim. 30 FPS o kadar kötü geliyor ki göze. Ayrıca nedenini bilmem hiçbir oyunda böyle bir sorun yok ama RDR 2 ve GTA 5'te PS de oynarken bastığım tuşlar ve analog hareketleri falan gecikmeli geliyor.(şu ana kadar sadece 10 saat oynayabildim şuan oynamaya çalışınca gözümü kanatıyor.)

Kesinlikle Xbox'tan almayın derim. 10-20 FPS bile iyidir. PS5 sürümü olmadığı için PS4 sürümünü 2 sene önce kasım'da almıştım 200 liraya indirimdeydi. Keşke almasaydım dedim. 30 FPS o kadar kötü geliyor ki göze. Ayrıca nedenini bilmem hiçbir oyunda böyle bir sorun yok ama RDR 2 ve GTA 5'te PS de oynarken bastığım tuşlar ve analog hareketleri falan gecikmeli geliyor.
Hocam PS 5 de mi oynadınız PS 5 de sanki 60 fps idi rdr 2

Kesinlikle Xbox'tan almayın derim. 10-20 FPS bile iyidir. PS5 sürümü olmadığı için PS4 sürümünü 2 sene önce kasım'da almıştım 200 liraya indirimdeydi. Keşke almasaydım dedim. 30 FPS o kadar kötü geliyor ki göze. Ayrıca nedenini bilmem hiçbir oyunda böyle bir sorun yok ama RDR 2 ve GTA 5'te PS de oynarken bastığım tuşlar ve analog hareketleri falan gecikmeli geliyor.(şu ana kadar sadece 10 saat oynayabildim şuan oynamaya çalışınca gözümü kanatıyor.)
Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı