Çözüldü RDR2 "please verify that the Steam Client is running and try again" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girmeye çalışırken böyle bir hata aldım.

Ekran Alıntısı.PNG

Modemi kapatıp açtım, dosya doğrulaması yaptım ama sorun çözülmedi. Daha ne yapmalıyım sizce?
Bu arada "ok" deyince yeni bir hata çıkıyor;

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'i tamamen kapatın ve yönetici olarak başlatmayı deneyin belki çözüm olur.
Maalesef, işe yaramadı. Çok üşeniyorum ama, şimdi Rockstar Games Launcher'ı komple silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Çözülürse yazarım buraya.

Dün yazmaya fırsat bulamadım, yazayım şimdi.

Öncelikle bilgisayarımda Rockstar Games Launcher ile ilgili ne varsa sildim. Bilgisayarı yeniden başlattım. RDR2 dosyalarını doğruladım. Sonra Rockstar Games Launcherı tekrardan yüklemedim. Direkt RDR2'yi açtım. Sonra RDR2 açılınca kendi kendine launcher yükledi ve oyun açıldı. Bu şekilde sorunu çözmüş oldum. @GremoryRias yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.
Steam kütüphanesi üzerinden oyuna sağ tıklayın ve özellikler bölümünden oyun dosyaları doğrula seçeneğine basın ve oyunu yeniden başlatın.

Maalesef, işe yaramadı. Çok üşeniyorum ama, şimdi Rockstar Games Launcher'ı komple silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Çözülürse yazarım buraya.

Dün yazmaya fırsat bulamadım, yazayım şimdi.

Öncelikle bilgisayarımda Rockstar Games Launcher ile ilgili ne varsa sildim. Bilgisayarı yeniden başlattım. RDR2 dosyalarını doğruladım. Sonra Rockstar Games Launcherı tekrardan yüklemedim. Direkt RDR2'yi açtım. Sonra RDR2 açılınca kendi kendine launcher yükledi ve oyun açıldı. Bu şekilde sorunu çözmüş oldum. @GremoryRias yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı