KARANLIK ŞÖVALYE Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. RDR2 PS plusa tekrar gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.054 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 KARANLIK ŞÖVALYE dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 PS plusa tekrar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun kataloğuna bir daha gelmez ama Aylık oyunlarda gelme ihtimali var
KARANLIK ŞÖVALYE dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 PS plusa tekrar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun kataloğuna bir daha gelmez ama Aylık oyunlarda gelme ihtimali var
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.100 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 poyriho dedi: Oyun kataloğuna bir daha gelmez ama Aylık oyunlarda gelme ihtimali var Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. KARANLIK ŞÖVALYE dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 PS plusa tekrar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Daha geçen 400 liraya falan düşmüştü. Yine düşerse Plus yerine onu alırsın.
poyriho dedi: Oyun kataloğuna bir daha gelmez ama Aylık oyunlarda gelme ihtimali var Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. KARANLIK ŞÖVALYE dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 PS plusa tekrar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Daha geçen 400 liraya falan düşmüştü. Yine düşerse Plus yerine onu alırsın.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.307 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 @KARANLIK ŞÖVALYE olabilir. Hiç belli olmaz.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 KARANLIK ŞÖVALYE dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 PS plusa tekrar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez, önceden olup tekrar eklenen bir oyun görmedim.
KARANLIK ŞÖVALYE dedi: Merhaba arkadaşlar. RDR2 PS plusa tekrar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez, önceden olup tekrar eklenen bir oyun görmedim.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.100 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #6 fxwestro dedi: Gelmez, önceden olup tekrar eklenen bir oyun görmedim. Genişletmek için tıkla... GTA5 kaç kere geldi gitti neden olmasın.
fxwestro dedi: Gelmez, önceden olup tekrar eklenen bir oyun görmedim. Genişletmek için tıkla... GTA5 kaç kere geldi gitti neden olmasın.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #7 Kimse bilemez ama bence gelme ihtimali yüksek. Sonuçta yapmadıkları şey değil.