RDR2 PS4 CD vs dijital

SacXe

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

PS5'im var ve RDR2 almak istiyorum. Şu anda kafam karıştı: PS4 CD'si mi alsam yoksa dijital sürüm mü?

PS5 için Next gen Update'in gelip gelmeyeceği belli değil, Rockstar'ın resmi duyurusu yok.
PS4 CD alırsam, GTA V'deki gibi CD sahipleri PS5 yükseltmesi için tekrar CD almak zorunda kalabilir mi, yoksa dijital yükseltme yapılabilir mi?
Dijital sürüm alırsam, yükseltme gelirse düşük bir ücretle PS5'e yükseltebilirim.
CD alırsam, yükseltme gelirse dijital yükseltme yapabilir miyim, yoksa tekrar CD almak mı gerekir GTA V olayı gibi?

Benim önceliğim PS5'te 60 FPS. Koleksiyonluk CD değil ama fiziksel oyun elimde olmasını da düşünebilirim.

Kararsız kaldım. Siz olsanız hangi seçeneği tercih ederdiniz? CD'yi göze alıp PS5 yükseltmesini beklemek mi, yoksa dijital sürümü alıp daha güvenli bir yol mu seçmek daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiyat farkı çok değilse CD alın derim. Eğer PS5 yükseltmesi vermezse satabilir veya takas yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…