gabarani Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #11 Trabzonlii dedi: Ben şimdi Google'da PlayStation'un sitesiden 200TL'lik olan Ultimate paketini aldım, acaba PS5'e yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kesin oynayacak isen al kaç FPS onu bilmiyorum 30 olabilir belki şöyle bir şansın olur oyun upgrade edilir ise PS5 sürüme geçmek için az ücret ödersin gelende 10 dolar istiyorlar onu çıkar mı sen bekler misin o sana kalmış tabii.
Trabzonlii dedi: Ben şimdi Google'da PlayStation'un sitesiden 200TL'lik olan Ultimate paketini aldım, acaba PS5'e yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kesin oynayacak isen al kaç FPS onu bilmiyorum 30 olabilir belki şöyle bir şansın olur oyun upgrade edilir ise PS5 sürüme geçmek için az ücret ödersin gelende 10 dolar istiyorlar onu çıkar mı sen bekler misin o sana kalmış tabii.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 10 Ocak 2025 #12 LordElrond dedi: Ben PS4'te 30 FPS oynuyorum oynanış olarak sorunum yok eğer yüksek FPS takıntınız yoksa PS5'te 4K 30 FPS oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Onur Altuğ Sever dedi: RDR2 oyunu PS5'de PS4 Pro versiyonu olan 4K 30 FPS çalışıyor. Genişletmek için tıkla... PS4 sürümü native 4K değil upscale 4K olarak çalışıyor. Xbox One X sürümü ise native 4K, bu farkı belirtmekte fayda var.
LordElrond dedi: Ben PS4'te 30 FPS oynuyorum oynanış olarak sorunum yok eğer yüksek FPS takıntınız yoksa PS5'te 4K 30 FPS oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Onur Altuğ Sever dedi: RDR2 oyunu PS5'de PS4 Pro versiyonu olan 4K 30 FPS çalışıyor. Genişletmek için tıkla... PS4 sürümü native 4K değil upscale 4K olarak çalışıyor. Xbox One X sürümü ise native 4K, bu farkı belirtmekte fayda var.