Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar halihazırda Steam hesabımda RDR 2 var ama laptopun bakımı geldi SSD alınmalı SSD yetersiz hiç vb sorunları var. Oyunu hiç bitirmedim. Oyunun Ultimate versiyonu şu an 200 TL alınır mı? Yoksa laptoptan mı bitirmeliyim?
Arkadaşlar halihazırda Steam hesabımda RDR 2 var ama laptopun bakımı geldi SSD alınmalı SSD yetersiz hiç vb sorunları var. Oyunu hiç bitirmedim. Oyunun Ultimate versiyonu şu an 200 TL alınır mı? Yoksa laptoptan mı bitirmeliyim?
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 PlayStation'dan bitir bence.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 PS de oynamayı seviyorsan 200TL'ye alınabılir ama PS de kollarla iyi oynayamıyorsan PC'den bitirebilirsin.
PS de oynamayı seviyorsan 200TL'ye alınabılir ama PS de kollarla iyi oynayamıyorsan PC'den bitirebilirsin.
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 WildArw dedi: PS de oynamayı seviyorsan 200TL'ye alınabılir ama PS de kollarla iyi oynayamıyorsan PC'den bitirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha elime DualSense almadım çok zorlanır mıyım?
WildArw dedi: PS de oynamayı seviyorsan 200TL'ye alınabılir ama PS de kollarla iyi oynayamıyorsan PC'den bitirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha elime DualSense almadım çok zorlanır mıyım?