A Ahmet067 Yoctopat Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:04 #1 Steam'den RDR2 aldım, indirdim, Türkçe yama kurdum. Oyunu açmaya çalıştım, Rockstar Games Launcher'ı açtı, onu da indirdim ama açılış ekranında kalıyor ve sonunda error veriyor. İnternetteki çoğu çözümü denedim ama düzelmedi. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:10
Steam'den RDR2 aldım, indirdim, Türkçe yama kurdum. Oyunu açmaya çalıştım, Rockstar Games Launcher'ı açtı, onu da indirdim ama açılış ekranında kalıyor ve sonunda error veriyor. İnternetteki çoğu çözümü denedim ama düzelmedi. Ne yapabilirim?
DexterMorganBey Hectopat Kek günü Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.042 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:16 #2 Ne hatası veriyor hocam? Kodu falan yazıyor mu? Yazmıyorsa bir ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Ne hatası veriyor hocam? Kodu falan yazıyor mu? Yazmıyorsa bir ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur.
İç Mimar Enes Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:17 #3 "Error failed to connect to the Rockstar Games library service" Bu hatayımı alıyorsun? Artı 0 Eksi
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.663 Çözümler 24 Bugün 00:36 #4 Hata yamadan sonra mı oldu? Verdiği hatayı ve hangi yamayı kullandığınızı paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.523 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:47 #5 Yamadan dolayı açılmıyordur. Yamayı sil tekrar dene. Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet067 Yoctopat Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 58 dakika önce #6 İç Mimar Enes dedi: "Error failed to connect to the Rockstar Games library service" Bu hatayımı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Rogturk dedi: Yamadan dolayı açılmıyordur. Yamayı sil tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yamayla alakası yok gibi hocam yamayı silip denediğimdede olmadı DexterMorganBey dedi: Ne hatası veriyor hocam? Kodu falan yazıyor mu? Yazmıyorsa bir ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... “Error failed to connect to the Rockstar Games library services” Son düzenleme: 53 dakika önce Artı 0 Eksi
İç Mimar Enes dedi: "Error failed to connect to the Rockstar Games library service" Bu hatayımı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Rogturk dedi: Yamadan dolayı açılmıyordur. Yamayı sil tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Yamayla alakası yok gibi hocam yamayı silip denediğimdede olmadı DexterMorganBey dedi: Ne hatası veriyor hocam? Kodu falan yazıyor mu? Yazmıyorsa bir ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... “Error failed to connect to the Rockstar Games library services”