AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #1 Şuan giydiğim başlık aşağıda gördüğünüz başlık ama bu envanterde gözükmüyor. Önceden giydiğim ayı başlığı gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2023
Şuan giydiğim başlık aşağıda gördüğünüz başlık ama bu envanterde gözükmüyor. Önceden giydiğim ayı başlığı gözüküyor.
clickclakbum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Terlemiyor mu bununla karakter? Atınızın envanterine bakın bir de, oradadır büyük ihtimalle. Tabii eğer yanınıza aldıysanız. Artı 0 Eksi
Terlemiyor mu bununla karakter? Atınızın envanterine bakın bir de, oradadır büyük ihtimalle. Tabii eğer yanınıza aldıysanız.
KS KS AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #3 clickclakbum dedi: Terlemiyor mu bununla karakter? Atınızın envanterine bakın bir de, oradadır büyük ihtimalle. Tabii eğer yanınıza aldıysanız. Genişletmek için tıkla... sıcaklayınca can çekirdeği daha hızlı düşüyor , atımın envanterinde yok yanıma nasıl alacağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
clickclakbum dedi: Terlemiyor mu bununla karakter? Atınızın envanterine bakın bir de, oradadır büyük ihtimalle. Tabii eğer yanınıza aldıysanız. Genişletmek için tıkla... sıcaklayınca can çekirdeği daha hızlı düşüyor , atımın envanterinde yok yanıma nasıl alacağımı bilmiyorum
clickclakbum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 AIroe dedi: sıcaklayınca can çekirdeği daha hızlı düşüyor , atımın envanterinde yok yanıma nasıl alacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kıyafet için dolaba gidin, oradan şapkalara girin ve atınıza almak istediğiniz kıyafete space basın, atın envanterine geliyor. Artı 0 Eksi
AIroe dedi: sıcaklayınca can çekirdeği daha hızlı düşüyor , atımın envanterinde yok yanıma nasıl alacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kıyafet için dolaba gidin, oradan şapkalara girin ve atınıza almak istediğiniz kıyafete space basın, atın envanterine geliyor.
KS KS AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2023 #5 clickclakbum dedi: Kıyafet için dolaba gidin, oradan şapkalara girin ve atınıza almak istediğiniz kıyafete space basın, atın envanterine geliyor. Genişletmek için tıkla... giysiler bölümünde aldığım şapka gözükmüyor Artı 0 Eksi
clickclakbum dedi: Kıyafet için dolaba gidin, oradan şapkalara girin ve atınıza almak istediğiniz kıyafete space basın, atın envanterine geliyor. Genişletmek için tıkla... giysiler bölümünde aldığım şapka gözükmüyor