engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #11 İlk 4 saati bir tık gereksiz, gerisi yavaş yavaş başlıyor hocam ya.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Ağustos 2021 #12 @okdesa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ama sana şunu diyebilirim, eğer hikayeyi bilmiyorsan iyice öğren veyahut karakterleri öğren.
@okdesa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ama sana şunu diyebilirim, eğer hikayeyi bilmiyorsan iyice öğren veyahut karakterleri öğren.
okdesa Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #13 BitikBirİnsanEvladı dedi: @okdesa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ama sana şunu diyebilirim, eğer hikayeyi bilmiyorsan iyice öğren veyahut karakterleri öğren. Genişletmek için tıkla... Ben hikayeye genellikle bakmıyorum aksiyon varsa oynuyorum hikaye çok anlam ifade etmiyor benim için
BitikBirİnsanEvladı dedi: @okdesa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ama sana şunu diyebilirim, eğer hikayeyi bilmiyorsan iyice öğren veyahut karakterleri öğren. Genişletmek için tıkla... Ben hikayeye genellikle bakmıyorum aksiyon varsa oynuyorum hikaye çok anlam ifade etmiyor benim için
2 257106 Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 940 Makaleler 3 Çözümler 16 16 Ağustos 2021 #14 Çok bayık, ağır, yavaş. Herkese hitap eden bir oyun değil.
SandraHoligan Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #15 Hocam redm oynayın isterseniz ufak bir program ile başka oyuncularla roleplay yaparak oynarsınız.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #16 okdesa dedi: Ben hikayeye genellikle bakmıyorum aksiyon varsa oynuyorum hikaye çok anlam ifade etmiyor benim için Genişletmek için tıkla... Oyundaki amaç hikaye zaten, Doom Eternal gibi oyunlar oynamanı öneririm.
okdesa dedi: Ben hikayeye genellikle bakmıyorum aksiyon varsa oynuyorum hikaye çok anlam ifade etmiyor benim için Genişletmek için tıkla... Oyundaki amaç hikaye zaten, Doom Eternal gibi oyunlar oynamanı öneririm.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 16 Ağustos 2021 #17 Ağır oyun herkese göre değil ki ilk 4-5 saati aksiyon çok az. SandraHoligan dedi: Hocam redm oynayın isterseniz ufak bir program ile başka oyuncularla roleplay yaparak oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Rp herkese göre değil hocam.
Ağır oyun herkese göre değil ki ilk 4-5 saati aksiyon çok az. SandraHoligan dedi: Hocam redm oynayın isterseniz ufak bir program ile başka oyuncularla roleplay yaparak oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Rp herkese göre değil hocam.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #18 okdesa dedi: Ben hikayeye genellikle bakmıyorum aksiyon varsa oynuyorum hikaye çok anlam ifade etmiyor benim için Genişletmek için tıkla... O zaman iade etmenizi öneririm. Hikaye ağırlıklı bir oyun. Çatışmalar da yavaş oluyor. Doom gibi pata küte giremiyorsunuz.
okdesa dedi: Ben hikayeye genellikle bakmıyorum aksiyon varsa oynuyorum hikaye çok anlam ifade etmiyor benim için Genişletmek için tıkla... O zaman iade etmenizi öneririm. Hikaye ağırlıklı bir oyun. Çatışmalar da yavaş oluyor. Doom gibi pata küte giremiyorsunuz.
SandraHoligan Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #19 Olga666 dedi: Bilmem . Bu nasıl soru hocam sevmemişsinizdir biz nereden bilelim? Genişletmek için tıkla... Harbiden
Olga666 dedi: Bilmem . Bu nasıl soru hocam sevmemişsinizdir biz nereden bilelim? Genişletmek için tıkla... Harbiden