RDR2 satın alınan Ultimate sürümü Standart Edition olarak oynanabiliyor

Zankobanko

Zeptopat
Daha fazla  
RDR2 Ultimate Edition aldım indirdim fakat oyuna girdiğimde Ultimate Edition eklentilerini gelmediğini fark ettim, sonra RDR 2 Ultimate editiona girdiğimde "bu ürünü alamazsınız çünkü çelişen durum var Red Dead Redemption 2"gibi bir hata aldım fakat ben zaten Ultimate satın aldım ama şu an sadece standart oynayabiliyorum. Yani arada da 180TL fark var 180TL boşa gitti bu arada destek ekibine de ulaşamadım 2 tane mailden yazdım(1 TR maili bir de normal İngilizce olan mail adreslerine yazdım) fakat 2 gündür cevap bekliyorum, telefon ile aradım da 25dk beklettiler sonra kapattım telefonu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-02-16-33-50-879_com.scee.psxandroid.jpg
    Screenshot_2025-04-02-16-33-50-879_com.scee.psxandroid.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bence yazını düzenle. Başta ultimate aldım yazmışsın, sonra da zaten ultimate almadım yazmışsın. Sonra da ultimate parası verdim normal oynuyorum demişsin. Anlamaya çalışırken kafam yandı.

Attığın maillere de böyle yazdıysan firmada anlamamıştır.

Satın alım geçmişinin SS ini al, oyunun ultimate olduğunu gösteren. Sonra oyun içinde gelmesi gereken ürünlerin gelmediğini gösteren bir SS alıp tekrar mail at.

Bence yazını düzenle. Başta ultimate aldım yazmışsın, sonra da zaten ultimate almadım yazmışsın. Sonra da ultimate parası verdim normal oynuyorum demişsin. Anlamaya çalışırken kafam yandı.

Attığın maillere de böyle yazdıysan firmada anlamamıştır.

Satın alım geçmişinin SS ini al, oyunun ultimate olduğunu gösteren. Sonra oyun içi
Dediklerinin hepsini yaptım zaten bu arada yazıyı söylediğin için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı