Merhaba, ben RDR2'de tren soygununa kadar geldim ve oyunu kapattım daha sonra oyunu tekrar açtığımda ise başka save üzerinden devam ettiğini fark ettim. Bunun üzerinde diğer saveleri sildim ve en baştan yeni kayıtla başladım ama oyunu kapatıp açtığımda hep en baştan başlıyor yani save almıyor. Bunu nasıl çözerim?
Merhaba arkadaşlar, oyunu yeni yükledim 1. görevde gece ev baskını bölümünü geçtim. Oradan adamı dövüp bir at aldım. Bir de kadın bulduk sonra 2. bölümdeki adamla atlarımızla dağlardan yürüyorum, bir tane ölü at var yerde, bilirsiniz tam oradayken işim çıktı çıkmak zorunda kaldım. Kaydetme yeri...
www.technopat.net
Görev sonu veya checkpointlerde otomatik save alınıyor. GTA'daki gibi quick save olayı yok sanırım.
Kendim de oynuyorum ama bend e bu save olayından oyundan soğumuştum bir kere.
Merhaba arkadaşlar, oyunu yeni yükledim 1. görevde gece ev baskını bölümünü geçtim. Oradan adamı dövüp bir at aldım. Bir de kadın bulduk sonra 2. bölümdeki adamla atlarımızla dağlardan yürüyorum, bir tane ölü at var yerde, bilirsiniz tam oradayken işim çıktı çıkmak zorunda kaldım. Kaydetme yeri...
www.technopat.net
Görev sonu veya checkpointlerde otomatik save alınıyor. GTA'daki gibi quick save olayı yok sanırım.
Kendim de oynuyorum ama bende bu save olayından oyundan soğumuştum bir kere.