RDR2 Save dosyaları silindi

Makaleler
20
Red Dead Redemption 2'de senaryoda %40'a kadar gelmiştim. Belgelerden Save dosyaları silindi ancak Steam üzerinden oyuna girdiğimde maalesef Save dosyaları geri gelmedi. Save dosyalarımı geri almamın bir yolu var mıdır acaba?

Eğer yoksa, internette %90'a kadar tamamlanmış Save var. Onu indirip kaldığım yerden yani en son yaptığım görevden yapmaya devam etsem o Save üzerinden ilerleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüşe göre cloud save özelliğiniz kapalıydı, maalesef kendi saveinize ulaşmanız mümkün değil. %40'lık bir save dosyası var mıdır bilmiyorum ama bakmakta fayda var. Cloud save özelliğini açmanızı öneririm.

%90'lık Save ile %40'lık Save bir olur mu hiç?
%90'lık save indirdiğim zaman, %40'lık kısımdan başlayabiliyorum. Zira ''hikâye'' kısmına geldiğinde oynadığın tüm bölümler orada ve onları tekrar baştan oynayabiliyorsun. Bu sebeple %40'lık kısımdan başlayıp devam etmeyi düşünüyordum %90'lık ilerlemeye takılmayın
%90'lık Save ile %40'lık Save bir olur mu hiç?
İnananlarla inanmayanlar bir olur mu hiç? gibi oldu bu cevabınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…