S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar oyunu crack indirdim oynadım biraz. Geri yüklemek istiyorum ama %11 oynamıştım. Bu save dosyası belgelerde mi oluyor eğer belgelerde ise ben bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri ss.png 141,3 KB · Görüntüleme: 732 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Arkadaşlar oyunu crack indirdim oynadım biraz. Geri yüklemek istiyorum ama %11 oynamıştım. Bu save dosyası belgelerde mi oluyor eğer belgelerde ise ben bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Emir M. 4 Eylül 2023 C:\Kullanıcılar\Kullanıcı İsmi\Appdata\\Roaming\Goldberg Social Club Emu Saves klasörü içerisinde bulunuyor.
C:\Kullanıcılar\Kullanıcı İsmi\Appdata\\Roaming\Goldberg Social Club Emu Saves klasörü içerisinde bulunuyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.022 Makaleler 26 Çözümler 519 4 Eylül 2023 #2 C:\Kullanıcılar\Kullanıcı İsmi\Appdata\\Roaming\Goldberg Social Club Emu Saves klasörü içerisinde bulunuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Kullanıcılar\Kullanıcı İsmi\Appdata\\Roaming\Goldberg Social Club Emu Saves klasörü içerisinde bulunuyor.
KS KS S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Emir M. dedi: C:\Kullanıcılar\Kullanıcı İsmi\Appdata\\Roaming\Goldberg Social Club emu saves klasörü içerisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Evet baktım oradaymış teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: C:\Kullanıcılar\Kullanıcı İsmi\Appdata\\Roaming\Goldberg Social Club emu saves klasörü içerisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Evet baktım oradaymış teşekkürler.