Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #1 Merhaba RDR2 Epic Games'den oynarken Save dosyasını alabilir miyim? Ben biraz dosyalarda gezindim fakat bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
Merhaba RDR2 Epic Games'den oynarken Save dosyasını alabilir miyim? Ben biraz dosyalarda gezindim fakat bulamadım.
elasticheart Megapat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 285 Yer Narnia Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #2 Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles Artı 0 Eksi
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #3 Dogukan Bulut dedi: Merhaba RDR2 Epic Games'den oynarken Save dosyasını alabilir miyim? Ben biraz dosyalarda gezindim fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Documents\Rockstar Games\Red dead redemption 2\profiles. Artı 0 Eksi
Dogukan Bulut dedi: Merhaba RDR2 Epic Games'den oynarken Save dosyasını alabilir miyim? Ben biraz dosyalarda gezindim fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Documents\Rockstar Games\Red dead redemption 2\profiles.
KS KS Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #4 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Documents\Rockstar Games\Red dead redemption 2\profiles. Genişletmek için tıkla... Sorun şu oyunu internetten aldığım için sadece epic hesabı var rockstar hesabı yok olmadan save dosyalarını alabilir miyim Artı 0 Eksi
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Documents\Rockstar Games\Red dead redemption 2\profiles. Genişletmek için tıkla... Sorun şu oyunu internetten aldığım için sadece epic hesabı var rockstar hesabı yok olmadan save dosyalarını alabilir miyim
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #5 Dogukan Bulut dedi: Sorun şu oyunu internetten aldığım için sadece epic hesabi var Rockstar hesabi yok olmadan Save dosyalarını alabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Rockstar'dan alsaydın keşke ya da bana sorsaydın keşke. Artı 0 Eksi
Dogukan Bulut dedi: Sorun şu oyunu internetten aldığım için sadece epic hesabi var Rockstar hesabi yok olmadan Save dosyalarını alabilir miyim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Rockstar'dan alsaydın keşke ya da bana sorsaydın keşke.
HellStalkeR Megapat Katılım 4 Ağustos 2016 Mesajlar 288 7 Ocak 2024 #6 En çok siz İngilizce biliyorsunuz arkadaşlar teşekkür ederiz. Attığınız uzantı dili ile Türkçe uzantı uyuşmuyor ve farklı firmadan alındığı için zaten araştırıyoruz yoksa belgelerde saklandığını bilmediğimizden sormadık. Artı 0 Eksi
En çok siz İngilizce biliyorsunuz arkadaşlar teşekkür ederiz. Attığınız uzantı dili ile Türkçe uzantı uyuşmuyor ve farklı firmadan alındığı için zaten araştırıyoruz yoksa belgelerde saklandığını bilmediğimizden sormadık.