HaktanKlç Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Save dosyası bunlar mı?
Çözüm 5 5 525623 12 Mart 2023 HaktanKlç dedi: Eki Görüntüle 1698502 Oyun korsan, zaten belirttim, save dosyasını alma amacımda orijinale geçecek olmam. Teşekkür ederim yine de yarımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayır ben göremedim, korsanda yer şöyle; c:kullanıcılar/kullanıcı adı neyse/appdata//roaming/ Goldberg Social Club Emu Saves
HaktanKlç dedi: Eki Görüntüle 1698502 Oyun korsan, zaten belirttim, save dosyasını alma amacımda orijinale geçecek olmam. Teşekkür ederim yine de yarımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayır ben göremedim, korsanda yer şöyle; c:kullanıcılar/kullanıcı adı neyse/appdata//roaming/ Goldberg Social Club Emu Saves
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.197 Çözümler 86 11 Mart 2023 #2 Red Dead Redemption 2 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Profiles klasor altında her klasor save dosyası. Artı 0 Eksi
Red Dead Redemption 2 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Profiles klasor altında her klasor save dosyası.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Mart 2023 #3 Settings içinde. Artı 0 Eksi
KS KS HaktanKlç Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Jira dedi: Settings içinde. Genişletmek için tıkla... paylaştığım görseldeki ProfileSettings dosyası mı? Oyunu korsan indirdim Epic'te indirime girmiş satın alacağım %50'ye geldim açıkçası tekrar sıfırdan başlayamam bırakırım o yüzden emin olmam gerekiyor save dosyasını aldığıma. Hououin Kyouma dedi: Red Dead Redemption 2 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Profiles klasor altında her klasor save dosyası. Genişletmek için tıkla... Sitedeki yolda settings klasörü var profiles klasörü yok, ilk attığım klasörle aynı klasör. Son düzenleme: 11 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Jira dedi: Settings içinde. Genişletmek için tıkla... paylaştığım görseldeki ProfileSettings dosyası mı? Oyunu korsan indirdim Epic'te indirime girmiş satın alacağım %50'ye geldim açıkçası tekrar sıfırdan başlayamam bırakırım o yüzden emin olmam gerekiyor save dosyasını aldığıma. Hououin Kyouma dedi: Red Dead Redemption 2 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Profiles klasor altında her klasor save dosyası. Genişletmek için tıkla... Sitedeki yolda settings klasörü var profiles klasörü yok, ilk attığım klasörle aynı klasör.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.197 Çözümler 86 11 Mart 2023 #5 HaktanKlç dedi: Sitedeki yolda settings klasörü var profiles klasörü yok, ilk attığım klasörle aynı klasör. Genişletmek için tıkla... Tam olarak buraya bakıyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
HaktanKlç dedi: Sitedeki yolda settings klasörü var profiles klasörü yok, ilk attığım klasörle aynı klasör. Genişletmek için tıkla... Tam olarak buraya bakıyorsunuz değil mi?
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 12 Mart 2023 #6 Crack mi? Normal mi? Artı 0 Eksi
KS KS HaktanKlç Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #7 Oyun korsan, zaten belirttim, save dosyasını alma amacımda orijinale geçecek olmam. teşekkür ederim yinede yarımlarınız için. Artı 0 Eksi
Oyun korsan, zaten belirttim, save dosyasını alma amacımda orijinale geçecek olmam. teşekkür ederim yinede yarımlarınız için.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 12 Mart 2023 #8 HaktanKlç dedi: Eki Görüntüle 1698502 Oyun korsan, zaten belirttim, save dosyasını alma amacımda orijinale geçecek olmam. Teşekkür ederim yine de yarımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayır ben göremedim, korsanda yer şöyle; c:kullanıcılar/kullanıcı adı neyse/appdata//roaming/ Goldberg Social Club Emu Saves Artı 0 Eksi Çözüm
HaktanKlç dedi: Eki Görüntüle 1698502 Oyun korsan, zaten belirttim, save dosyasını alma amacımda orijinale geçecek olmam. Teşekkür ederim yine de yarımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayır ben göremedim, korsanda yer şöyle; c:kullanıcılar/kullanıcı adı neyse/appdata//roaming/ Goldberg Social Club Emu Saves
KS KS HaktanKlç Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #9 Bu klasörün içindekileri, orijinalindekinin içine atacağım bu kadar değil mi? @525623 Artı 0 Eksi
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 12 Mart 2023 #10 HaktanKlç dedi: Eki Görüntüle 1699383 Bu klasörün içindekileri, orijinalindekinin içine atacağım bu kadar değil mi? @525623 Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
HaktanKlç dedi: Eki Görüntüle 1699383 Bu klasörün içindekileri, orijinalindekinin içine atacağım bu kadar değil mi? @525623 Genişletmek için tıkla... Evet.