C Cetray Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarımı sıfırlayacağım. Fakat RDR2 save dosyalarımın gitmesini istemiyorum. Oyunum orijinal. Yedeklememe gerek var mıdır?
Bilgisayarımı sıfırlayacağım. Fakat RDR2 save dosyalarımın gitmesini istemiyorum. Oyunum orijinal. Yedeklememe gerek var mıdır?
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 5 Temmuz 2023 #2 Cetray dedi: Bilgisayarımı sıfırlayacağım. Fakat RDR2 save dosyalarımın gitmesini istemiyorum. Oyunum orijinal. Yedeklememe gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır yok tabii ki de satın aldığınız yer sizin save dosyanızı saklıyor. Rahatça formatlayıp sonradan yükleyerek aynen devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Cetray dedi: Bilgisayarımı sıfırlayacağım. Fakat RDR2 save dosyalarımın gitmesini istemiyorum. Oyunum orijinal. Yedeklememe gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır yok tabii ki de satın aldığınız yer sizin save dosyanızı saklıyor. Rahatça formatlayıp sonradan yükleyerek aynen devam edebilirsiniz.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Ne olur ne olmaz yedekleyin. Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2 Burayı komple kopyalayın. Artı 0 Eksi
Ne olur ne olmaz yedekleyin. Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2 Burayı komple kopyalayın.
RickGrimes57 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 Eğer tamamen sıfırlıyacaksanız, evet gerek var. Artı 0 Eksi
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #5 Clouda otomatik saveliyor fakat yine de Belgelerim'den yedekleyin. Artı 0 Eksi