RDR2 save indirince ban yenir mi?

WoxicDEV

Centipat
Daha fazla  
Merhaba biraz önce %100 save mode indirdim ve bir anda 15 başarımım açıldı Steam'de başarımları kendim yapmak istiyordum geri alma yolu var mı? Daha önemlisi ban vs yer miyim çünkü aynı dakika ve saatte aldığım gözüküyor.

Merhaba biraz önce %100 save mode indirdim ve bir anda 15 başarımım açıldı Steam'de başarımları kendim yapmak istiyordum geri alma yolu var mı? Daha önemlisi ban vs yer miyim çünkü aynı dakika ve saatte aldığım gözüküyor.
Kaç tane başarı olduğunu hatırlamıyorum fakat %100'lemediğiniz sürece başarıları büyük ihtimal ban yemezsiniz. Başarımların geri alınma yolu yok maalesef.

Steam Achievement Manager ile çoğu oyunda başarımları açmıştım ban yemedim. Aynı şekilde sizde açtığınız başarımları silebilirsiniz. Benim ban yememem sizin de yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor azda olsa riski vardır.
Silinirse hepsi siliniyor hocam maalesef, arkadaş isterse hepsini silebilir. Ban konusu ise çoğu kişi dediğiniz gibi yemiyor ama yeme ihtimali de ortalama %10 15 bir şekilde ortada duruyor.

Silinirse hepsi siliniyor hocam maalesef, arkadaş isterse hepsini silebilir. Ban konusu ise çoğu kişi dediğiniz gibi yemiyor ama yeme ihtimali de ortalama %10 15 bir şekilde ortada duruyor.

Peki nasıl sileceğim sıkıntı değil zaten 2 başarım vardı en baştakiler.

Steam Achievement Manager ile çoğu oyunda başarımları açmıştım ban yemedim. Aynı şekilde sizde açtığınız başarımları silebilirsiniz. Benim ban yememem sizin de yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor az da olsa riski vardır.

Cevabınız için teşekkürler ben GTA da denedim daha önce save mode bir şey olmadı ama başarımda açılmamıştı sileyim yeter hakkımla yapmak istiyorum çünkü bazıları gerçekten %1e hitap ediyor.

Peki nasıl sileceğim sıkıntı değil zaten 2 başarım vardı en baştakiler.

Cevabınız için teşekkürler ben GTA da denedim daha önce save mode bir şey olmadı ama başarımda açılmamıştı sileyim yeter hakkımla yapmak istiyorum çünkü bazıları gerçekten %1e hitap ediyor.
Olmazsa daha güncelini bulabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmazsa daha güncelini bulabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam silmeyi kastettim başarım açmak istemiyorum ki yapacak bir şey yok galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı