bilgisayar soru Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Merhaba. RDR2'ye Rampage trainer kurdum fakat script hook RDR2 crıtıcal error verdi baska bir konudan baktım, baska bir script hook indirmem gerekiyormuş, indirdim ama VT'dede tarattığımda virüs gözüküyor, bakar mısınız? VirusTotal
Merhaba. RDR2'ye Rampage trainer kurdum fakat script hook RDR2 crıtıcal error verdi baska bir konudan baktım, baska bir script hook indirmem gerekiyormuş, indirdim ama VT'dede tarattığımda virüs gözüküyor, bakar mısınız? VirusTotal
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 False-positive, virüs değil. Alexendar Blade'in son sürüm ScriptHook'unu indirdiyseniz hata vermemesi gerekiyor ama ScriptHookV2 de uyumlu olur, ScriptHookRDR2.dll dosyasının yanında dinput8.dll'yi de oyun dizinine atmayı unutmayın.
False-positive, virüs değil. Alexendar Blade'in son sürüm ScriptHook'unu indirdiyseniz hata vermemesi gerekiyor ama ScriptHookV2 de uyumlu olur, ScriptHookRDR2.dll dosyasının yanında dinput8.dll'yi de oyun dizinine atmayı unutmayın.