Merhaba oyunun %15 kadar geldim ve dayanamayıp böyle bir konu açtım oyun gerçekten mühemmel ötesi hayatım ilk defa bu kadar derin grafikli özellikle en iyi fizikle sahip oyun oynadım RDR2 150 TL'ye Epic'ten almıştım ve hayatımdaki tüm şansımı kullanmışım gerçekten ağzım açık kala kala 6-7 saat oynadım tabii daha çok çok çok var oyuna ama şimdiden beni çok etkiledi sen bir şahasersin RDR2 ve Arthur Morgan.
Gerçekten Rockstar en başarılı oyunu bir de GTA 4 diğer oyunları da iyidir ama bu RDR2 ve GTA 4 hikayesi fizikleri grafikleri muaazem ötesi GTA 4 130 saat gömdüm bende
Başlarda çok sıkılıyordum bir ara 1-2 hafta ara vermiştim, sonra böyle bir oyun olduğunu hatırayıp geri başladım ve bitirdim. Sonra içimde finalden kalan bir boşluk oluştu, şuan 2.defa başlamayı düşünüyorum zor tutuyorum kendimi, keşke finali değiştirebilsem. RDR 3, çetenin gençlik dönemini anlatmalı diye düşünüyorum yani fikrimce öyle daha iyi olur. RDR 3'te Arthurun gençliği, Dutch'ın, Hosea'nın ve diğer tüm ekibin tanışması vs. ve
Arthurun geçmişte evlendiği karısı, çocuğu ve gençliğinde sevdiği malum şahıs Mary Linton'ı
görmek iyi olurdu.
Rockstar yaptı mı döneminin en iyi oyunu oluyor, 2018'de çıkmış bir oyuna göre çok kaliteli ve çok gerçekçi.
Ben o spolier'ı yedikten sonra oynamaya ara verdim. Görmek istemiyorum o sahneyi. Hikaye şu an %40 küsürlerde. Devam edesim gelmiyor uzun zamandır hikayeye. Canım çektiğinde arada bir girip at sürüyorum, avlanıyorum, yan görev yapıyorum, poker falan oynuyorum.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+