RDR2, sen bir şahesersin!

2 yıl öncede yazdığım gibi, artık aynı konuyu defalarca açmayın. Milleti sevdiği şeylerden soğutuyorsunuz sayenizde. Bu tipik konular yüzünden ben de sevdiğim 3 şeyden soğudum.

Beyaz Arap atı henüz almamissin sanırım gorsellerinde yok. Güzel bir yan görev listene ekle bence

Ben oyunu sevmedim diye bir şey demedim. Bu konudan zaten 1000'lerce var.

RDR 2 başlanırmı sizce hayatım FPS oyunları ile geçti diyebilirim o kadar 3070 5600X falan aldım sadece Valorant oynuyorum.

Ben oyunu sevmedim diye bir şey demedim. Bu konudan zaten 1000'lerce var.

Ben böyle konu açtım diye neden insanları oyunlardan soğutuyorum hocam çok merak harbi çok merak ettim alt tarafı bir konu açtım ve fotoğraf paylaştım o o kadar ben şimdi insanları RDR2'den soğuttun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'ye sıkıcı diyen adam için sıkıcı olmayan oyunu merak etmiyor değilim. LOL falan mı? Bir de adamın yaptığı eleştiri bile değil. "Bana göre" sıkıcı demiyor yani. Direkt oyun sıkıcı diyor. Niye diye sorsak at simulasyonu der herhalde. Bu oyun at simulasyonu olsaydı yine de dünyanın en iyi oyunlarından biri olurdu.

Hele şükür beni anlayan biri çıktı ya harbi Allah razı olsun hocam sizden insanlara ne kadar zor açıklama yapmak.

Ne alaka? İlla bana göre diye belirtmesimi gerek. O zaman birine bu güzelmiş diyoruz. Tüm herkesin adına konuşmuyoruz ki aslında kendi fikrimiz oluyor. Ayrıca bir kişinin bir oyundan sıkılması çok normal.

Hele şükür beni anlayan biri çıktı ya harbi Allah razı olsun hocam sizden insanlara ne kadar zor açıklama yapmak.
Ne demek hocam. Adam ilk 2 saati oynamıyor bile karlı bölümde, sırf oyun ağır başlıyor diye oyuna sıkıcı diyor. Oyunu görmedin bile neredeyse, neye göre bu eleştiri yani?

Ne alaka? İlla bana göre diye belirtmesimi gerek. O zaman birine bu güzelmiş diyoruz. Tüm herkesin adına konuşmuyoruz ki aslında kendi fikrimiz oluyor. Ayrıca bir kişinin bir oyundan sıkılması çok normal.
Yani bu oyuna at simulasyonu denmesi normal mi? Tribe falan girmiyorum ki ayrıca. Düzgünce anlatmaya çalışıyorum.

Bak at simülasyonu olsa bile en iyi oyunlarından olur demişsin. RDR fanboyları kadar boş insanlar daha gelmedi galiba dünyada.
Ben RDR fanboyu değilim. Oyunun at sürüş mekanikleri bile çoğu AAA oyundan iyidir. Kaç kere bitirdim hala daha sıkılmadım at sürmekten. Hiç fast travel bile yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…