RDR2, sen bir şahesersin!

Güzel oyun. 5000 dakikalık oynayış süresiyle oyunu %97 save ile bitirdim, diğer %3 ise mücadelelere kaldı. Yavaş akan (slow-paced) oyun sevenler için güzel, hikaye ve karakter gelişimi açısından söz etmeye gerek yok bu konuda en iyi oyunlardan biri. Çektiğim ekran görüntülerini de bırakıyorum.

Hocam düşük sistem oyunlari 2 ne zaman gelecek en son 2022 Kasım'da gelmişti.

2 kere %100 bitirdiğim sadece konsolda 1200 saatim olan oyun değil mi bu (platin de aldıım he)

Oyun gerçekten hayatımda oynadığım en iyi oyun. Yanına yaklaşabilenler oldu ama asla RDR2 seviyesine ulaşamadılar. Bakalım Rockstar Games daha genel kitleye hitap etsin diye GTA 6'yı basitleştirecek mi.

Hocam bu konuda bence CP 2077 kadar başarılı oyun yoktur. O gökdelenler, ışıklar, yollar çok ama çok güzel.

Çok şahane ya.
Kesinlikle katılıyorum hiçbir oyunda olmayan o açık dünyası ve gelecekte geçmesini iyi yansıtması, birsürü farklı devasa binalar ve her bina için üzerinde farklı kablolama teknikleri grafitiler çizgiler paslar hepsinde ayrı. Her ücra sokakta bile bunu da düşünmüşlermi dedirten detaylar ve Night City Efsanesi V.

Cp 2077 buglar düzelmişti sanırsam hiç oynamadım ama bir gün indireceğim bu kadar övüldüğüne göre.

Spoiler yememeye çalışın.

2-3 tane de ben serpiştireyim.

Oyun gerçekten hayatımda oynadığım en iyi oyun. Yanına yaklaşabilenler oldu ama asla RDR2 seviyesine ulaşamadılar. Bakalım Rockstar Games daha genel kitleye hitap etsin diye GTA 6'yı basitleştirecek mi.
Evet, basitleştirilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…