RDR2, sen bir şahesersin!

Tüm oyunlara sapliyor izlenmek için. Böyle adamların yorumlarını düşüncelerini gram önemsemiyorum

Artık o kadar övüldü ki oyundan soğudum. Sırf bir oyunu beğendin diye bu kadar fanboyluk yapmaya ne gerek var? Gerçekten bu konular cringe olmaya başladı artık.

Artık o kadar övüldü ki oyundan soğudum. Sırf bir oyunu beğendin diye bu kadar fanboyluk yapmaya ne gerek var? Gerçekten bu konular cringe olmaya başladı artık.
Hocam Rockstar fanboyları böyle maalesef, önlerine her şeyi atsan: "Ooh, mis olmuş." diyebilecek kıvamdalar. Nefret kusmak için yazmadım ama cidden durum böyle bence.

Şu oyunun övülmesinden dolayı steam e en pahalı versiyonunu alıp yarısına bile gelemeden bıraktım. Şu oyunun boş boş yerli yersiz övülmesi gerçekten artık sinirlerimi tepeme çıkarıyor. Evet oyun çok güzel ama dünyanın en overrated oyunu kesinlikle. Ayrıca gömülecek bi' ton yanı var, mesela karakter ve at kontrolü gerçekten rezalet. Rockstar şu movement işini son oyunlarında beceremedi, GTA San Andres'in kontrolleri daha rahat.

Şimdiden heveslenmeni önermem bende çok mutluydum oynadıkca oyunun berbat gereksiz abartıldıgını anladım ayrıca oyun zor bile degil para kasması aşırı basit (Online dışında)

Şimdiden heveslenmeni önermem bende çok mutluydum oynadıkca oyunun berbat gereksiz abartıldıgını anladım ayrıca oyun zor bile degil para kasması aşırı basit (Online dışında)

Oyunun tek sevmediğim yanı çok hızlı ölüyorsun adamlara mermi gidiyor ama ölmüyor ara sıra biraz zor o durumdan ama bana göre şahaser hale.

Üzerinden 1 yıl 11 gün geçmiş vay be ama yine şahasersin RDR2.

Zaman çok hızlı geçiyor.

RDR2 Rockstar'ın göz bebeğidir, resmen tüm yatırımını bu oyuna yapmış.

Vay hocam sizde mi vardınız bu konuda

Seneye oynayacağım hocam. Bu kadar övdünüz.

Oynadınız mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…