RDR2, sen bir şahesersin!

RDR2 bana kalırsa en iyi açık dünya oyunudur. Tavsiyem direkt ana hikayeden değil, yan görev yapa yapa, dünyayı keşfede keşfede ve bol bol avcılık gibi şeylerle uğraşarak geçirin zamanınızı.
Ben 1366x768 low-med ayarlarda 30FPS almama rağmen 100 saat gömdüm oyuna. Birde PS5'ten rahat rahat güzel grafiklerle bir 100 saat daha gömeceğim

Şeref yoksunu RDR2, Arthur'a madem öyle yapacaktın, neden o kadar sevdirdin ula.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben normalde Last of Us fanıyım bir tek onu biliyordum hikaye, grafik, oynanış vs olarak. RDR 2'nin çok konuşulduğunu gördüm, şöyle oyun böyle oyun mükemmel oyun bende indirime girsede alıp oynasam diyordum. Nihayet oyun Steam'de indirime girdi aldım oynadım ana hikayeyi de bitirdim. Oyunun açık dünyasına laf yok, Rockstar gerçekten mükemmel işlemiş bu oyunu. Fakat toksik fanları çok fazla oyun gerçek bir başyapıt, bir şaheser olsa da fanboyları tarafından abartıyı aşan bir durum giriyor ortaya. Ayrıyeten açık dünyasında birkaç eksikler var onları listeleyeceğim.

Oyunun açık dünyasında sevdiğimiz, değer verdiğimiz kişilere maddi değeri olan bir şeyler verebilirdik. Mücevher, alyans, saat gibi vesaire vesaire. Çünkü açık dünyasına bakıldığında çok detaylı, çok çeşitli. Doğal olarak böyle bakıldığında bu şeyin olmaması açıkçası üzdü.

Yolda giderken karşılaştığımız dilencilere fazla para veremiyoruz. 25C, 50C, 1$ gibi miktar para verebiliyoruz. Burada Rockstar para verme olayını keşke bizlere de bıraksaydı.

Çaresiz olan, gidecek yeri olmayan insanları kampımıza alabilirdik. En azından orada teklif seçeneği olmalıydı diye düşünüyorum.

Sonucunda bu oyun her türlü övgüyü hak ediyor. Başyapıt demek yetersiz kalır.

Genel olarak katılıyorum ama kampa alma olayı bu oyunda olsa oyunun yapımı bitmezdi ve çok saçma geldi. Watch Dogs Legion'daki mantığa benzettim. Nasıl yedireceksin ki oyuna bunu? Ayrıca dilenciye fazla para versek ne olacak? Bir de fanları neyi abartıyor tam olarak?

Kampa alma olayını John'da iken söylüyorum. Oyunun yapımıyla alakası yok alacaktın bir köşede duracaktı kampa yararı dokunacaktı işler yapacaktı. (Ahır temizleme, çiftlik temizleme gibi) Dilenciye fazla para versen bir şey değişmeyecek tamamen saf bir niyetle söylüyorum bunu.

600 saatim var oyunda. Şaheserin şahı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…