@Ghostxz3 bence oyunun sonunu aklından silmeye çalışma. Önemli olan sonunu bilmek değil, sona giderken yaşadığın maceralardir. How I met your mother izlerken 2. Sezonda annenin kim olduğunu öğrenmiştim fakat bu hiçbir şey etkilemedi.
Merhaba oyunun %15 kadar geldim ve dayanamayıp böyle bir konu açtım oyun gerçekten mühemmel ötesi hayatım ilk defa bu kadar derin grafikli özellikle en iyi fizikle sahip oyun oynadım RDR2 150 TL'ye Epic'ten almıştım ve hayatımdaki tüm şansımı kullanmışım gerçekten ağzım açık kala kala 6-7 saat oynadım tabii daha çok çok çok var oyuna ama şimdiden beni çok etkiledi sen bir şahasersin RDR2 ve Arthur Morgan.
Hocam oyunun mükemmelliğine diyeceğim yok ama genelde insanlar ilk 5-6 saatin çok sıkıcı olmasından yakınır. Siz sevebildiyseniz ne ala. Ben 3 kere başlayıp tempoya dayanamayıp yarıda bıraktım.
Merhaba oyunun %15 kadar geldim ve dayanamayıp böyle bir konu açtım oyun gerçekten mühemmel ötesi hayatım ilk defa bu kadar derin grafikli özellikle en iyi fizikle sahip oyun oynadım RDR2 150 TL'ye Epic'ten almıştım ve hayatımdaki tüm şansımı kullanmışım gerçekten ağzım açık kala kala 6-7 saat oynadım tabii daha çok çok çok var oyuna ama şimdiden beni çok etkiledi sen bir şahasersin RDR2 ve Arthur Morgan.