RDR2 sevgililer gününde indirime girer mi?

spaghettisosu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Ankara, Güzel Ankara...
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
Meslek
Öğrencilik...
Selam, yakın zamanda RDR2 almayı düşünüyorum ama şu an malum çok pahalı, Epic Games'ya da Steam'de sevgililer gününde fiyatı düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?

Selam, yakın zamanda RDR2 almayı düşünüyorum ama şu an malum çok pahalı, Epic Games'ya da Steam'de sevgililer gününde fiyatı düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?

154 TL.

154 TL.
Xbox bu, tabii Xbox'ı olan direkt almalı. Bu arada sevgililer günü için YAHŞİ BATI temalı bir oyunun indirime gireceğini sanmıyorum :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 69
@spaghettisosu, pek belli olmaz o. Rockstar Games ansızın belirsiz bir anda indirim yapabiliyor. Ha bir de 14 Mart'ta ilkbahar indirimleri geliyor. Büyük ihtimalle o zaman indirim olacaktır, 1 ay sonra.
Teşekkür ederim, takip edip indirimleri alacağım o zaman.

Dutch'in planına sadık olduğu gibi ben de sana sadigim bebeğim birlikte nice senelere gidelim ;)

sevgililer gününü sevgilinizle birlikte at sürerek geçirmek artık cok daha kolay Rdr 2 + Online Sadece 299 lira bu fırsatı kaçırmayın.

Rockstar Games reklam başlığıniz hazır ücreti konuşabiliriz

@spaghettisosu, pek belli olmaz o. Rockstar Games ansızın belirsiz bir anda indirim yapabiliyor. Ha bir de 14 Mart'ta ilkbahar indirimleri geliyor. Büyük ihtimalle o zaman indirim olacaktır, 1 ay sonra.
bu arada online modunu alsam arkadaşımla beraber sadece ikimiz oynayabilir miyiz? Oynayabilirsek yapabileceğimiz neler var mesela?

Bu arada online modunu alsam arkadaşımla beraber sadece ikimiz oynayabilir miyiz? Oynayabilirsek yapabileceğimiz neler var mesela?
Sanırım only invite lobi açılabiliyor. Ben RDR Online'ı doğru dürüst hiç oynamadım. Ama yanlış hatırlamıyorsam meslekler var, avcı, ödül avcısı vb vb. Tek bildiğim böyle farklı farklı meslekler olduğu :D

Bu arada online oynamak istiyorsanız "RDR Online" almak zorunda değilsiniz. Normal Red Dead Redemption 2 alınca hikayenin yanında Online da geliyor. RDR Online, hikayeyi istemeyip sadece online oynamak isteyenler için ayrı olarak satılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı