RDR2 sıkıcı mı?

Bir de hep art arda görev yapmayın dünyada gezinirseniz çeşitli olaylar çıkıyor karşınıza.

Hocam bir de şöyle bir sıkıntımız var sen oyunda ata bindiğinde oda senin depolamana biner haberiniz olsun oyun en fazla 300GB.

300 GB mı? Oyun 120 GB nereden çıkardın bunu.

Sinematikleri biraz hızlı geçiyorum. Temposu halihazırda düşük olunca bir an önce aksiyona girmek istiyorum oyunda.

Sinematikler de önemli hızlı hızlı geçerseniz hikayeyi anlamazsınız eğer sabredemiyorsanız geçin.

Tamam indiridğinde 120 GB bunu yama vb. şeyler inmeyecek mi?

Nasıl bir yama oyunumda bir sürü yama var ta ki araba moduna kadar. Yamaların hepsi maksimum 1 GB eder. Yama öyle büyük bir şey değil zaten.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-20 220300.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 27
Nasıl bir yama oyunumda bir sürü yama var ta ki araba moduna kadar. Yamaların hepsi maksimum 1 GB eder. Yama öyle büyük bir şey değil zaten.
ya hocam veri falan diyorum mesala pubg 1 gb indiriyorsun bi bakiyon 30 gb yer almış.

3. chapter itibarıyla mi güzel, yoksa 3. chapterı da bitirdikten sonra mı güzelleşmeye başlıyor? Şu an 2. chapterdayım. Daha ne kadar katlanmam gerektiğini düşünüyorum da

1 ve 2. chapter oyunun mekaniklerini ve açık dünyayı tanıtmaya yönelik. Üstelik oyunda çok fazla karakter var. Başlarda hikaye tam olarak oturmayabiliyor. 3 ve sonraki chapterlarda oyun tempo kazanıyor ve oynadıkça oynayasın geliyor.

Ya hocam veri falan diyorum mesela PUBG 1 GB indiriyorsun bir bakiyon 30 GB yer almış.

Oyun bende kaç aydır yüklü ve aktif olarak oynuyorum şu anda olabilecek en yüksek kapasitede, oyunu gömmeye mi çalışıyorsun anlamadım. Araştırsaydın keşke zaten oyunu kurduktan sonra başka hiçbir şey indirmiyor PUBG'deki gibi değil yani.

3. chapter itibarıyla mi güzel, yoksa 3. chapterı da bitirdikten sonra mı güzelleşmeye başlıyor? Şu an 2. chapterdayım. Daha ne kadar katlanmam gerektiğini düşünüyorum da

Bütün oyun öyle, alışma süresi vermiş arkadaş yoksa oyun değişmiyor.

tamam indiridğinde 120 gb bunu yama vb. şeyler inmicek mi.
Hocam, PC oyunları mobil oyunlar gibi oyunun ana dosyalarını indirdikten sonra bi daha indirme yapmaz. PUBG gibi oyunlarda "Haritalar, karakterler, silah desenleri." gibi şeyleri oyun isteğinize bağlı olan indirir ama PC oyunlarında hertürlü iner.

Kısaca siz 100 GB olarak Steam'den indirirseniz, o 100 GB kalır. Güncellemeler gelir ama 300 GB gibi komik rakam olmaz asla. Hikayeli dediğimiz RDR2, Cyberpunk gibi oyunlarda da güncellemeler çoğunlukla kusur düzeltmek için olduğu içinde 1 GB'yi bile geçmiyor çoğunlukla.

Dediğiniz olay belki Fornite için vardır veya CS2 için. Onlarda da normalde gene aynı ama gidip topluluk sunucularında takılırsanız o sunuculardaki dosyaları indireceği için artar, genede PUBG Mobile'in yaptığı gibi bir olay PC'de yok.

1 yıldır aşağı yukarı aynı boyutta oyun bende: (Oyunu oynadım 200 saat civarı.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…