Çözüldü RDR2 silah modu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Rampage trainer modunu hatasız kurabildim fakat bu modu bir türlü kuramadım: Desert Eagle
Bu mod yapımcısının bir diğer modu olan AK-47 modunuda kurdum fakat hiçbirini oyunda bulamadım.

Kurulu gözüküyor fakat oyunda bulamadım. Ya kuramadım ya da silahı bulamadım. Rampage trainer modundan kendime singleplayer'daki bütün silahları verdim ama yine de yoktu. Kafayı yiyorum kaç saattir uğraşıyorum şuna yardım edin ne yapmam gerek?

O silahı zaten Rampage Trainer modunu kullanarak almıştım fakat Deagle olarak gözükmüyordu ama ordan almayı denemedim birşey değişir mi emin değilim.

O silahı zaten Rampage Trainer modunu kullanarak almıştım fakat Deagle olarak gözükmüyordu ama ordan almayı denemedim birşey değişir mi emin değilim.
Modu yapan kişi öyle söylemiş hocam, bahsettiğim silahı alırsanız Deagle olarak gelecek.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…