Kasım_0
Centipat
Daha fazla
Uzun zamandır bir rehber yayınlayacaktım ve sonunda fırsat buldum. Bu rehberde RDR2 oynundaki silahlardan bahsetcem. Kategoriler tabancalar, revolverlar ve bonus. İkinci bir part daha yayınlayacağım çünkü bunu tek rehbere sığdırmak çok zor. Sürprizbozanlar içinden silahlara ulaşabilirsiniz. PS4'te oynadığımdan fotoğrafları ıgn'den aldım. Ufak bir tüyo ise en iyi mermi high Velocity'dir bu rehberle 1,5 saat uğraştım ve 7517 karakter yazdım. Bir eksik olursa cevaplarım sorun yok. Umarım yardımcı olur rehberim. İyi günler,
tabancalar
Eki Görüntüle 2571106
M1899 oyunda hız yönüyle etkilidir. Hasarı zayıftır. Fiyatı 350 dolar ve oynun başı için pahalı ama zaten kendisi the Battle of shady belle görevinde açılıyor. Bu görev chapter 3'ten chapter 4'e geçiş görevidir. Kendisi benim için 10/7 bir silahtır ama hızlı silahları sevenlere önerimdir. Yukarıdaki resimden statlara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571114
Mouser pistol yine hızıyla etkilidir. Hasarı neredeyse M1899 ile aynıdır, bu iki tabanca çok yakın statlara sahiptir ama M1899 görüntüsüyle oyuncuları daha çok cezbeder. Mouser pistol 250 dolar gibi yine büyük parayla alınır, oynun başında satın alınamaz yine de. Bu silahı açmak için chapter 5'ten chapter 6'ya geçiş görevi that's murfree country yapılmalıdır. Hızı yine sevenlere önerimdir ancak geç açılır ve bence o kadar beklemeye değecek bir silah değildir, puanım 10/5 yine resimden statlara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571120
Semi-automatic pistol, önceki anlattığım 2 tabanca gibi yarı otomatiktir ve adınıda buradan alır. Onlar aksine fire rate ve reload yetenekleri daha iyidir ama bu çok az bir fark. Hızı sevenler için önerilir. Fiyatı 210 dolardır ve yine fazla bir tutar. Görüntüsü oyundaki en kötü tabanca görüntüsü olabilir. Kendisi chapter 4'ün the joys of Civilization görevinde açılır. Puanım bu tabancaya 10/5'tir. Resimden statlara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571123
Volcanic pistol önceki tanıttığım tabancalara göre görüntüsü farklıdır. Hasar verme konusunda ön plandadır, hız konusunda kötüdür. Menzili çok azdır. Bu silah için bir görev tamamlamanıza gerek yok, fiyatı 150 dolardır. Ben bu tabancaya 10/6 veririm çünkü bende ilk oynayışımda çok kullanmıştım ve beni idare etmişti. Statlara resimden bakabilirsiniz.
tabancalar-özel
Eki Görüntüle 2571126
Midnight's pistol özel bir mouser pistoldur. Stat olarak ondan eksi yerine artıları vardır. Bu özel tabancayı elde etmek için the noblest of men, and a woman yan görevinin içindeki billy midnight seçeneğini yapmalıyız. Görevi tamamlamak için zaten gerekli. Benim bu silaha puanım 10/7,statlara görselden ulaşabilirsiniz.
revolverlar
Eki Görüntüle 2571127
Oyna başladığımız tabancadır. Stat olarak dengelidir ama bu denge kötüdür. Bu silahdan bir tane daha istersek 50 dolar karşılığında alabiliriz. Benim puanım 10/3 çünkü gerçekten kötü bir revolver. Statlara resimden bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571128
Double-Action revolver hız konusundaki en iyi revolverdır. Accurarysi ve hasarı kötüdür. 65 dolara alabilirsiniz, açılması için bir göreve gerek yoktur. Benim puanım 10/5,hızı sevenlere büyük önerimdir oynun başında sizi M1899'a kadar idare eder. Görselden stat hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571132
Schofield benim şu an kullandığım çok güzel bir revolverdır. Stat olarak dengelidir ama bu denge güzel. Çift schofield çok güzeldir. Dutch'ta bir revolvarı kullanır. Görüntüsü çok güzel. Fiyatı 84 dolardır. Chapter 2'deki blessed are the meek görevinden sonra açılır. Puanım 10/8,görselden statlara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571137
Lemat bir dokutpattır ve hasar yanı büyüktür. Kendisi shotgun mermisi kullanır. Fiyatı 317 dolardır ve chapter 4'teki the gilded cage görevinden sonra açılır. Görüntüsü güzeldir. Bu revolvera puanım 10/7'dir, kendisinin statlarına resimden bakabilirsiniz.(hasarın düşük olduğuna bakmayın asıl etki mer misinde.)
revolverlar-özel
Eki Görüntüle 2571139
Algernon's revolver görüntüsü çok güzel olan, hız yönü ön planda olan bir revolverdır. Kısa bir namluya sahiptir. Bu revolvarı almak için duchesses and other animals yan görevini tamamlamalısınız. Bu silaha puanım 10/7 çünkü çok eşsiz bir görünümü var. Görselden statlara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571145
Özel bir revolver olan flaco's revolver bir cattleman revolverdır. Bu revolver yine hız yönüyle ön plana çıkar. Almak için the noblest of men, and a woman yan görevinin içindeki flaco hernandez seçeneğini yapmalıyız, görev içinde gerekli. Puanım 10/6,görselden statlara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571150
Granger's revolver özel bir Cattleman'dir. Statları yine dengelidir. Görüntü olarak eski ve paslı havası verir. Almak için the noblest of men, and a woman yan görevinin içindeki emmet granger seçeneğini yapmalıyız, görev içinde gerekli. Puanım 10/6,statlar resimde.
Eki Görüntüle 2571153
John's cattleman revolver John'nun özel silahıdır. Almak için epilouge 1'i tamamlamalıyız. Statları dengelidir. Puanım 10/6.statlar yukarıdaki resimde.
Eki Görüntüle 2571158
Özel bir double-Action revolverdir. Hız konusunda etkilidir. Üzeri işlemelerle doludur ve görüntüsü çok güzeldir. Diğer silahlar aksine bu fenceden alınır. Açmak için chapter 4'ün a fine night of debauchery görevini yapmalıyız. Fiyatı 190 dolardır. Puanım 10/6.görselden statlarına bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2571162
Micah's revolver Micah'a özel bir double-Action revolverdır. Almak için RDR2 hikayesini yani epilouge 2'yi bitirmeliyiz ve Mount Hagen'e gidip yerden almalıyız. Puanım 10/7 çünkü çok özel bir revolver. Statlar yukarki görselde.
Eki Görüntüle 2571163
Oyundaki en iyi 2. revolver olan calloway's revolver özel bir schofielddır. Almak için ise the noblest of men, and a woman yan görevini tamamlamalıyız. Bu silahı sol elinize, otis miller'ıda sağ elinize aldımı iş biter. Puanım 10/10,statlar yukarıda.
Eki Görüntüle 2571164
Gelelim en iyi revolvera otis miller's, kendisi oyundaki gerçekten altın olan tek silahtır. Özel bir schofielddır. Alması zordur özellikle Arthur'la çünkü silah New austin'dedir. Almak için buraya bir video koyacağım. Puanım 10/11 kendisini calloway's revolvarla kullanırsanız karşınızda duracak olmaz. Statlar yukarıda.
detaylı video adamın kanalında ama malum şu an YT girilmiyor.
bonus-ekipmanlar
Oyunda mermi sınırını arttırmak için bazı ekipmanlar gerekiyor. Bunları ya challenges yaparak, ya trapperdan üreterek ya da silahcıdan satın alarak edinebiliriz. Satın almak istiyorsanız silahcının kataloğunda upgrade holster gibi şeyler alarak arttırıyoruz. Challenge konusunda ise challenge tamamladıkça o challengenın türüne göre özel mermi askısı falan açılıyor trapperda. Aynı zamanda efsanevi hayvanların bazıları da mermi konusuna destek oluyor.
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş.