Sürprizbozan RDR2 silahı kayboldu

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu Peder görevindeydim. Pederi döven yabancı adamı dövecektim ama yanlışlıkla silah çektim. Sonra silah menüsünden yumruğa geçtim tekrardan. Adamı patakladım geberince başka bir adam aynasızlar seni yakalasın da gör diyerek koşup gitti. Onun peşine düştüm. Bir baktım silah çek tuşuna basınca bıçak çıkartıyor. Menüye baktım tabancam gitmiş. O yabancı adamı patakladığım yere gittim belki yerdedir falan diye yerlere baktım yerde de yok. Silah resmen yok oldu. Ne yapabilirim?

Atının menüsüne baktın mı? Silah dükkanlarında silahı tekrar almayı denedin mi?

Arkadaşlar ben şu peder görevindeydim. Pederi döven yabancı adamı dövecektim ama yanlışlıkla silah çektim. Sonra silah menüsünden yumruğa geçtim tekrardan. Adamı patakladım geberince başka bir adam aynasızlar seni yakalasın da gör diyerek koşup gitti. Onun peşine düştüm. Bir baktım silah çek tuşuna basınca bıçak çıkartıyor. Menüye baktım tabancam gitmiş. O yabancı adamı patakladığım yere gittim belki yerdedir falan diye yerlere baktım yerde de yok. Silah resmen yok oldu. Ne yapabilirim?

Adam elinde silah varken sana vurduysa özel bir animasyonla silahını yere atıyor atın yanına git ve Tab A basılı tut en üstdeki yerden e ye bas silahını görürsün.

Atın menüsüne baktım sawed-off var. Pompalı tarzında olan. Kaybolan tabanca. Bu arada silah dükkanına nasıl gidiliyor bilmiyorum oyuna dün başladım daha.

Valentine şehrinde silah simgesi var m ye bas haritada yakınlaştır şehre göreceksin ama şu an silah alamazsın çok fazla biraz daha görev yap açık dünyada insanlara yardım et.

Atın menüsüne baktım Sawed-Off var. Pompalı tarzında olan. Kaybolan tabanca. Bu arada silah dükkanına nasıl gidiliyor bilmiyorum oyuna dün başladım daha.
Oyunda ilerleyince sana öğretecek onları.

Valentine şehrinde silah simgesi var m ye bas haritada yakınlaştır şehre göreceksin ama şu an silah alamazsın çok fazla biraz daha görev yap açık dünyada insanlara yardım et.
Hocam görevleri yapacağım. Açık dünyada yardım edecek insanlar şans eseri çıkıyor değil mi gezerken?

Hocam görevleri yapacağım. Açık dünyada yardım edecek insanlar şans eseri çıkıyor değil mi gezerken?
Hepsinin yeri belli eğer uğraşmak isterseniz Youtube veya forumlar üzerinden bakabilirsiniz. İlerleyen zamanda silah alacağınız zaman tavsiyem Schofield altıpatlar.

Evet yan görevlerede gir bu arada valentine da 2 tane bar var o barların bir tanesinde yan görev var orada birkaç tane silahşörle konuşmanı istiyor o silahşörler ile "konuş" onların silahlarını alacaksın çok iyi statları var öneririm. 5 6 tane silahşörle "konuşucaksın" her birinin silahlarının değeri en az 250 300 dolar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı