Hocam silahçıdan alınan silahlar gitse de bir şey olmaz. Ama o nadir silahlar giderse yazık olur. Ama dediğiniz gibi envantere gelirse güzel olur.Bildiğim kadarıyla otomatik olarak sizin envantere geliyor, bana öyle olmuştu, tekrar almanıza gerek yok. Eğer gelmemişse de John'un hikayeyi bitirdikten sonra her yer tekrardan açılıyor gidip tekrar satın alabilirsiniz.
Tamamdır hocam.Başlığa yazamaman iyi olmuş hocam insanlara Arthur öldü diye göstermenin anlamı yok. Sorun gelince biraz ilerledikten sonra alıyor diye hatırlıyorum.
Hiç denk gelmedim hocam. Keşke alsaydın.Bir de bir sorum daha var. Saint denis de kitap satan birini gördüm 50 dolara. Çok geldi pazarlık yapmak için reddettim. Adamla bir daha etkileşime giremedim. Önemli bir şey miydi?
Her yerde araştırdım bulamadım. Ya da ben yanlış araştırıyorum.Hiç denk gelmedim hocam. Keşke alsaydın.
Hocam silahçıdan alınan silahlar gitse de bir şey olmaz. Ama o nadir silahlar giderse yazık olur. Ama dediğiniz gibi envantere gelirse güzel olur.
Tamamdır hocam.
Bir de bir sorum daha var. Saint denis de kitap satan birini gördüm 50 dolara. Çok geldi pazarlık yapmak için reddettim. Adamla bir daha etkileşime giremedim. Önemli bir şey miydi?
Hocam silahçıdan alınan silahlar gitse de bir şey olmaz. Ama o nadir silahlar giderse yazık olur. Ama dediğiniz gibi envantere gelirse güzel olur.
Tamamdır hocam.
Bir de bir sorum daha var. Saint denis de kitap satan birini gördüm 50 dolara. Çok geldi pazarlık yapmak için reddettim. Adamla bir daha etkileşime giremedim. Önemli bir şey miydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.