D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 530 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #1 RDR2'yi sildim. Şimdi geri yüklesem kayıt dosyam gitmiş midir?
Çözüm Yutka46 25 Şubat 2025 Gitmez, save dosyaları ayrı bir klasörde tutuluyor. Oyunu sildiğinde o klasör silinmiyor.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.904 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Gitmez, save dosyaları ayrı bir klasörde tutuluyor. Oyunu sildiğinde o klasör silinmiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 düşenekmek dedi: RDR2'yi sildim. Şimdi geri yüklesem kayıt dosyam gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez save dosyası silinmez. Artı 0 Eksi
düşenekmek dedi: RDR2'yi sildim. Şimdi geri yüklesem kayıt dosyam gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez save dosyası silinmez.
YigitBey54 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Eğer Cloud save aktif ise PC'yi komple formatlasan bile oyunu tekrar indirdiğinde save dosyaların duruyor olur açık değilse açabilirsin. Artı 0 Eksi
Eğer Cloud save aktif ise PC'yi komple formatlasan bile oyunu tekrar indirdiğinde save dosyaların duruyor olur açık değilse açabilirsin.
KS KS D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 530 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #5 Yutka46 dedi: Gitmez, save dosyaları ayrı bir klasörde tutuluyor. Oyunu sildiğinde o klasör silinmiyor. Genişletmek için tıkla... nedensevilmedik dedi: Hayır gitmez save dosyası silinmez. Genişletmek için tıkla... YigitBey54 dedi: Eğer Cloud save aktif ise PC'yi komple formatlasan bile oyunu tekrar indirdiğinde save dosyaların duruyor olur açık değilse açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Gitmez, save dosyaları ayrı bir klasörde tutuluyor. Oyunu sildiğinde o klasör silinmiyor. Genişletmek için tıkla... nedensevilmedik dedi: Hayır gitmez save dosyası silinmez. Genişletmek için tıkla... YigitBey54 dedi: Eğer Cloud save aktif ise PC'yi komple formatlasan bile oyunu tekrar indirdiğinde save dosyaların duruyor olur açık değilse açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için.