zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Merhaba, RDR2 açılıyor yükleme barı gelip gidiyor menüdeki müzik sesi var ama siyah ekranda kalıyor. Belgelerden DX12 yaptım, oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, RDR2 açılıyor yükleme barı gelip gidiyor menüdeki müzik sesi var ama siyah ekranda kalıyor. Belgelerden DX12 yaptım, oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 Oyun daha önce açılıyor muydu ? Artı 0 Eksi
KS KS zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 freedomx dedi: Oyun daha önce açılıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Evet en son 2 ay önce bitirip bırakmıştım sorunsuz çalışıyordu. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Oyun daha önce açılıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Evet en son 2 ay önce bitirip bırakmıştım sorunsuz çalışıyordu.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 zrtzurt dedi: Evet en son 2 ay önce bitirip bırakmıştım sorunsuz çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Driverların güncelenmesi ile ilgili olabilir. Win + CTRL + Shift + B ekran kartını resetlemeyi dener misin? Artı 0 Eksi
zrtzurt dedi: Evet en son 2 ay önce bitirip bırakmıştım sorunsuz çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Driverların güncelenmesi ile ilgili olabilir. Win + CTRL + Shift + B ekran kartını resetlemeyi dener misin?
KS KS zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 freedomx dedi: Driverların güncelenmesi ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Driverların güncelenmesi ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 zrtzurt dedi: Driverlar güncel. Genişletmek için tıkla... Ekran Drive resetlemeyi dene. Win + Ctrl + Shift + B Artı 0 Eksi
zrtzurt dedi: Driverlar güncel. Genişletmek için tıkla... Ekran Drive resetlemeyi dene. Win + Ctrl + Shift + B
KS KS zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #7 freedomx dedi: Ekran Drive resetlemeyi dene. Win + Ctrl + Shift + B Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Yine aynı şekilde ses var ekran yok. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Ekran Drive resetlemeyi dene. Win + Ctrl + Shift + B Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Yine aynı şekilde ses var ekran yok.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #8 Hocam alt+ enter yaparmısın? Artı 0 Eksi
KS KS zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #9 freedomx dedi: Hocam alt+ enter yaparmısın? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hocam. Artı 0 Eksi
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #10 Bu da olmadıysa Geçiçi olarak Ekran çözünürlüğünü olarak 1360x768 ayarla. Artı 0 Eksi