zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Merhaba, RDR2 açılıyor yükleme barı gelip gidiyor menüdeki müzik sesi var ama siyah ekranda kalıyor. Belgelerden DX12 yaptım, oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, RDR2 açılıyor yükleme barı gelip gidiyor menüdeki müzik sesi var ama siyah ekranda kalıyor. Belgelerden DX12 yaptım, oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 freedomx dedi: Bu da olmadıysa Geçiçi olarak Ekran çözünürlüğünü olarak 1360x768 ayarla. Genişletmek için tıkla... Değişiklik yok hocam. Hala aynı. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Bu da olmadıysa Geçiçi olarak Ekran çözünürlüğünü olarak 1360x768 ayarla. Genişletmek için tıkla... Değişiklik yok hocam. Hala aynı.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.369 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #12 zrtzurt dedi: Değişiklik yok hocam. Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Uyumluk modunda tam ekran kapatmayı dene hocam. Artı 0 Eksi
zrtzurt dedi: Değişiklik yok hocam. Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Uyumluk modunda tam ekran kapatmayı dene hocam.
KS KS zrtzurt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #13 freedomx dedi: Uyumluk modunda tam ekran kapatmayı dene hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir şekilde düzelmiyor. Müzik var, Social Club'a giriş yapma bildirimi var fakat siyah ekranda duruyor. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Uyumluk modunda tam ekran kapatmayı dene hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir şekilde düzelmiyor. Müzik var, Social Club'a giriş yapma bildirimi var fakat siyah ekranda duruyor.